Şimdi Ara

Turknet Offline Ip alamama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba resimdeki hatayi aliyorum. Yaklaşık iki hafta oldu ariza giderilemedi. Benzer arizadan alıp sorununu halledebilen var mi? 3 farkli modem denedim yeni modem aldim baglantilari yeniledim yine olmadi. Sorun devam ediyor. Teknik personel evime kadar geldi bağlantılara modeme bakti kendi modemiyle denedi yine olmadi. Önerisi olan var mi. Bi yardim edin Allah rizasi için

Turknet Offline Ip alamama

• Bu sorunu yakın zamanda ben de yaşadım. Arıza kaydı sonucunda sorunun benimle ilgili olmadığı söylendi ki bunu biliyordum. Sonuçta dls bağlanıyor sadece ip alamıyor. Bir süre sonra sistemlerini onardılar sanırım. Şu an için sorun çözülmüş gözüküyor. Yani biraz daha sabretmen gerekecek. Bu süre zarfında arızadan haberleri olmaları açısından Türknete arıza kaydı bırakıp, Türk Telekom santrale de uğrayabilirsin. Can sıkıcı bir durum. Kolay gelsin.
  • Cevabın için teşekkür ederim. İki haftadir arizadan haberleri var. Halledemediler. Telekom santraldan kastiniz nedir acaba? Malum corona belasi yüzünden dışarı çıkmam yasak. Yakin zamanda kanser atlattim. Telekom ile ilgili ne yapabilirim
  • @TurkNetDestek
  • kurt_filo K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, modeminiz ip alıyor. Şu an sorun yaşıyor musunuz?
  • Merhaba. Hallettim . Sagol . Takip eden arkadaşlara da yol gösterici olması bakımından bilgi geçeyim.
    Ariza modem tesisat ve kablolalardan degildi. Dagitim kutusundaki port arizasindan kaynakli olduğunu iddia ediyordum. Yaklaşık iki hafta sonunda rica minnet araya tanidik sokarak Türk Telekom ekiplerine ulastim. Arkadaslar sağolsun evime kadar ücretsiz bir şekilde geldi. (Turknet ayni hizmet için 99 lora talep ediyor) Sorunun dagitim kutusundaki portta olduğunu tespit ettiler. Sorunlu portu 2 dk içinde yenisi ile değiştirerek baglantimi sağladılar.
    turknet in saha ekibi yok arkadaşlar. Olanda evinize gelip sizin de yapabileceginiz baglantilara bakiyorlar sadece. Asıl iş telekom da .
  • Bende aynı problemi yaşıyorum destek istiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Destek talep ediyorum@TurkNetDestek
  • gefe16 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol edebilmemiz için
    turk.net
    Online İşlemler - TurkNet
    https://turk.net/online-islemler
    üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Kayıt oluşturdum ; zaman zaman hat hiç olmuyor kopma problemleri de meydana geliyor , kablolu hız testinde de yaklaşık 20 mbps hız alıyorum
    Destek kayıt no :32130428
  • gefe16 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmetinizi kontrol ettiğimde hattınız 16 saat 17 dakika online olarak görünüyor. Modeminizde şu anda 76 Mbps' de buluşuyor.
    Şu dakikada yine yok hat, ara ara kendiliğinden düzeliyor ve siz destek kayıtlarına sorun yok gibi hayali ifadeler yazıyorsunuz.Kaydı tekrar aktif ettim sorun uzun bir süredir var.Çözümünüz yoksa iptal için destek olmanızı bekliyorum
    Nasıl bir işlem yapacağız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.