Oyun temsilcileriyle iletişime geçtiğimde problemin turknet kaynaklı olduğunu söylediler. TurkNet ile iletişime geçtiğimde sorunun evimdeki arızalardan kaynaklı olduğunu söylüyorlar, farklı modem ve kablo ile deneme yaptım sonuçlarım çok da değişmedi. Sorun tam olarak nereden kaynaklı anlaşılır mı testte ? bunlar sorunu ilk tespit ettiğim zamanlar, aşağıya eklediklerim de 1.5 hafta sonra haftasonunda aldığım değerler. değerler üstteki hale geri döndü haftaiçine girince :) |
Turknet paket kaybı problemi
-
-
Merhaba, oluşturduğunuz destek kaydı numarasını gönderir misiniz? Size yardımcı olmak isterim. -
75489209, 13.05.2024 tarihinden itibaren takipteyim, sokağımda 4-5 TurkNet kullanıcısıyız hepimizde %PL değerleri yüksek, 23 gündür TurkNet tarafından arandığımda yapmış olduğum şeyleri hiç yapmamışım gibi konuşuyorlar. Hızımı 50 mbps e düşürdüğümüz halde tekrar arayıp 50 ye düşürelim dediler, ısrarla işlemi zaten birkaç gün öncesinde yapmış olduğumu söylediğim halde, yani genel olarak ilgisiz yaklaşım hissettim.
-
Vermiş olduğunuz destek kaydını kontrol ettiğimde yaşamış olduğunuz sorun için adrese yerinde destek ekipleri yönlendirilmiş ve ekipler sizinle iletişime geçecekler. -
bu haftasonu hiçbir sıkıntı yaşamadım paket kayıplarım %5-10 a kadar düştü, ekip yönlendirilme işlemi aboneliğimi sonlandırmak istediğimde gerçekleştirildi, teşekkürler kolay gelsin.
-
Yarın için randevunuz oluşturulmuş görünüyor. Ekipler randevu tarihinde adrese gelerek kontrollerini yapacaklar -
gün boyu evden çıkamadım gelecekler diye, teknik ekip aramadı bile.Müşteri hizmetleri beni arayıp durumu sordu, kimsenin arayıp sormadığını bildirdim, teknik ekibe ivedi haber verip aratacaklarını söylediler, yine aranmadım. Niye gün boyu evde kaldım bunun için ?
-
Merhaba, ekiplerin adrese gitmediğini ve öncelikli olarak işlem sağlanması için net uzmanımıza bilgi verdim. Sizinle iletişime geçecekler. -
sorun altyapıma atıldığı için iss değişikliğine gittim, aynı altyapı aynı modem ile farklı sağlayıcıda paket kaybı almıyorum, bu şekilde konu kilit.
detaylar, sadece ttelekom vdsl altyapısı mevcut, sağlayıcı hariç fiziksel hiçbir değişiklik yapılmamıştır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X