Şimdi Ara

Türknet Ping sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba türknete 1 ay önce geçiş yaptım ilk 3 hafta sorunsuzdu fakat sonrasında yaşadığım ilk sorun akşam 21.00 dan 00.00 kadar çıkan ping sorunuydu.2 kez telefon görüşmesi yaptıktan sonra sorun çözüldü fakat akabinde 2.problem başladı.avrupa serverlarında ping çok arttı.mesela apex legends oyununda normalde frankfurt serverinde 60 ms alıyordum fakat bu 80-90 ms lere kadar çıktı ve bu sadece bu oyun değil diğer avrupa serverli oyunlardada artış gösterdi.
    Ben bu arada durmadan oim'den durmadan tracert ping testleri falan yolluyorum ve en son dün modeme reset attığımda tracert testindeki sunucuların değiştigini gordum (6.195.70.95.static.turk.net [95.70.195.6]) tarzında ıp'ye ping atıyordu internetten sorguladıgımda İP adresimin lokasyonunun mersin oldugunu gordum ama ben Ispartada yasıyorum ve normalde speedtestte lokasyon ALANYANET-ANTALYA seçiliyordu ama bu ipden sonra ADANA en iyi lokasyon olarak cıkıyor .Bu pinglere bi etki yapmadı fakat merak ettıgımden soruyorum.
    SONUÇ OLARAK ping sorunu çözülmedi 3 haftadır ugrasıyorum . forumlara baktığımda ise çogu kişide aynı sorun var bazen TWİTCH.TV Kanalında canlı yayın izlenmez hal alıyor "sadece twitch.ttv de oluyor bu"

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.