Şimdi Ara

TÜRKNET PİŞMANLIKTIR- ASLA KULLANMAYIN - REZİL OLURSUNUZ. (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
732
Cevap
3
Favori
53.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
410 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Turknetli ben. Ttnete kalsa, 16mbs yi şuan ödediğim faturanın 1.5 katıyla 12 ay sözleşme imzalattıracaklar.

TÜRKNET PİŞMANLIKTIR- ASLA KULLANMAYIN - REZİL OLURSUNUZ.
  • Bende yeni bağlattım 2 hafta oldu çok hızlı 1 günde açılmıştı internet destek Kayıtlarına 1 günde cevap veriliyor yükseltin İnternet hızımı dedim yaptılar İlgilendiler şuan gayet memnunum hızlı sözleşmesiz İnternetimden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klasik turknet

• Benim hızım yüksek gibi ama torrent vs biyerden bişey indirirken 2mb 2.5 mb geçmiyor indirmem çok az anlamıyorumda bi aydınlatın beni

• quote:

Orijinalden alıntı: ozanrelaa

Benim hızım yüksek gibi ama torrent vs biyerden bişey indirirken 2mb 2.5 mb geçmiyor indirmem çok az anlamıyorumda bi aydınlatın beni

Forumda bununla ilgili detaylı açıklamanın olduğu bir konu vardı, başka bir arkadaşa göndermiştim ama bulamadım.

http://www.srdrylmz.com/baglanti-hizi-indirme-hizi/

Yine de bu linke bakarak kontrol edebilirsiniz, yazdığınız indrime hızın herhangi bir problem gözükmüyor. 27mb ile alabileceğiniz maks. indirme hızı 3.2mb/sn civarı olur zaten.

Misal benim hızım 55-60mb, torrente maks. 6.0mb/sn görüyorum ki bu da sabit bir hız değil. Maksimum gördüğüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sê7êN SKY -- 12 Aralık 2018; 21:14:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Up herkes görsün

• TÜRKNET PİŞMANLIKTIR- ASLA KULLANMAYIN - REZİL OLURSUNUZ.

upladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rapsodi22x -- 21 Şubat 2020; 3:51:19 >
  • rapsodi22x R kullanıcısına yanıt
    Merhaba, maalesef VAE altyapısı üzerinden hizmet verdiğimiz bölgelerde maksimum 4 Mbps hız veriyoruz. Bulunduğunuz bölgeye yapa santralimizin gelmesi durumunda altyapınızın desteklediği upload hızını vereceğiz.
  • Up kardeşim

• Ruh sağlığınız için türknetten uzak durun.
  • TÜRKNET PİŞMANLIKTIR- ASLA KULLANMAYIN - REZİL OLURSUNUZ.
    Kullanmayın böyle rezil olursunuz birde bir kaç ayda bir bir arkadaş bulursanız birde fatura, ödemez daha fazla rezil olursunuz. Bir yıl 3 faturam ücretsiz oldu tşk Türknet yakında 4 olacak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Triac3 T kullanıcısına yanıt
    Ben teşekkür ederim Keyifli kullanımlar dilerim
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.