Bildirim
TÜRKNET PİŞMANLIKTIR- ASLA KULLANMAYIN - REZİL OLURSUNUZ. (37. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bende yeni bağlattım 2 hafta oldu çok hızlı 1 günde açılmıştı internet destek Kayıtlarına 1 günde cevap veriliyor yükseltin İnternet hızımı dedim yaptılar İlgilendiler şuan gayet memnunum hızlı sözleşmesiz İnternetimden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Klasik turknet
-
quote:
Orijinalden alıntı: ozanrelaa
Benim hızım yüksek gibi ama torrent vs biyerden bişey indirirken 2mb 2.5 mb geçmiyor indirmem çok az anlamıyorumda bi aydınlatın beni
Forumda bununla ilgili detaylı açıklamanın olduğu bir konu vardı, başka bir arkadaşa göndermiştim ama bulamadım.
http://www.srdrylmz.com/baglanti-hizi-indirme-hizi/
Yine de bu linke bakarak kontrol edebilirsiniz, yazdığınız indrime hızın herhangi bir problem gözükmüyor. 27mb ile alabileceğiniz maks. indirme hızı 3.2mb/sn civarı olur zaten.
Misal benim hızım 55-60mb, torrente maks. 6.0mb/sn görüyorum ki bu da sabit bir hız değil. Maksimum gördüğüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sê7êN SKY -- 12 Aralık 2018; 21:14:46 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Up herkes görsün
upladım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rapsodi22x -- 21 Şubat 2020; 3:51:19 > -
Merhaba, maalesef VAE altyapısı üzerinden hizmet verdiğimiz bölgelerde maksimum 4 Mbps hız veriyoruz. Bulunduğunuz bölgeye yapa santralimizin gelmesi durumunda altyapınızın desteklediği upload hızını vereceğiz. -
Up kardeşim
Ruh sağlığınız için türknetten uzak durun. -
-
Ben teşekkür ederim Keyifli kullanımlar dilerim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X