Şimdi Ara

TÜRKNET PİŞMANLIKTIR- ASLA KULLANMAYIN - REZİL OLURSUNUZ. (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
732
Cevap
3
Favori
53.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
410 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adsl de bağlantı 16 mbit e kadardır. 14 alıyor iseniz bir sıkıntı yoktur
  • quote:

Orijinalden alıntı: kütahyalı_ramazan

adsl de bağlantı 16 mbit e kadardır. 14 alıyor iseniz bir sıkıntı yoktur

bende onu söylemeye çalıştım. bende kullanıyorum ama bir sıkıntı yaşamıyorum
  • hizmetin olduğu yerde sıkıntı illa ki olur kimse %100 başarı sağlayamaz bu sektörde. Hangi iss nin konusuna gitsek şikayet edenler olacaktır. Şikayeti olanlar buralarda daha hızlı çözülmesi için çözüm arar ki bir de türknet i bilenler ve müşterisi olanlar internet iyi kullanan kişiler (tv de reklamları yok, bu adamlar internetten reklam yapıyor sonuçta) o yüzden bir tık yukarıda bunların şikayet sayısı. yoksa bende 75/2 yi çok sağlıklı şekilde alıyorum (eski vae)
  • Muyendis95 M kullanıcısına yanıt
    millet akn yok diye ilk bir kaç ay yükleniyor ama sonradan duruluyor. benim hattın tüketimi 165 gb bu ay. facebook da görüyorum millet terabyte i devireceğim diye uğraşıyor ama sonra hevesi geçince düzelecek normal. aylık ortalama tüketim dediğiniz gibi 200 - 250 gb iyi kullanıcıların. ama 1 mayıs 2017 akn kararları sektör de çok şey değiştirdiği özellikle port kiralarına yapılan zam ve transmisyon indirimi tt altında dsl hizmeti veren firmaları çok etkiledi

zaten portlara zam geldiği için hız 35 e, transmisyonda indirim olduğu için de akn kalktı
  • Ben bugün iptal ettirdim ama akla karayı seçtim kadın ısrarla kablo diyo modem diyor hanımefendi diyorum kabloyu 15 gün önce yeniledim modemi arkadasta denedim nasıl kablo ile modem oluyor diyorum yok kadın ısrarla modem kablo diyor yenilerseniz düzelecek anlatamıyorum bi türlü derdimi en son donduralım altyapı calısması yapılır düzelir diyince kafa attı dedim gökten peygamber inecek kullanmazsan cehenneme gideceksin dese bile ben bu Hizmeti iptal edicem deyince iptal işlemini gerçekleştirdik. Şaka gibi birde diyolarki iptal etmeyin 3 ay indirimle 30 lira yapalım sanki hizmet veriyorlarda birde indirim verelim. Sen önce millete hizmey sağla kimse 30 lira indirim dersinde değil Ayıp lan deseki beyefendi haklısınız daha önce aldıgınız hizmeti verememişiz ama müdade edin ilgilenelim çözelim bu sorunu tamam diyecem ama hala kabullenmek istemiyorlar verdiği hizmette bozukluk oldugunu kablo diyolar modem diyolar. Yıllarca hizmet alacak müşteriyi kaybettiler. Şu hayatta kullanmayacağım iki hizmey var Telekomun iss kısmı türkcellin gsm bunlara birde türknet eklendi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

turknet pişmanlıktır

TÜRKNET PİŞMANLIKTIR- ASLA KULLANMAYIN - REZİL OLURSUNUZ.

https://turknet.speedtestcustom.com/result/eea82640-3452-11e8-9144-d3b21ba2e0be

Bu da benim hız testim hocam. Modem arayüzünde 18-19 mbit gösteriyor. Türknet ise kabullenmiyor bizlik sorun yok diyor.

aynı durum bende de var hat değerlerim çok iyi modem arayüzünde 35 mbit geliyor gözüküyor ama reelde o hız yok 5-10 arası sürünüyorum son ayım zaten şimdi iptal etmeye kalksam süreç uzayacak fatura çıkacak o yüzden nisan faturası gelsin ödiyim o arada kapattırıcam 20 lira daha fazla veririm hız düştü ping çıktı uğraşmam

• bende durum boyle

TÜRKNET PİŞMANLIKTIR- ASLA KULLANMAYIN - REZİL OLURSUNUZ.

anlatmaya gerek yok görüyorsunuz

• Turknet i ilklerde bende severdim piyasaya iyi girdiler ama kaldiramadilar

5 10 bin aboneye benzemez turknet bu is, teknik servisin yok bi kere

Hani derler ya; ayranin yok icmeye tahtirevanla gidiyon bilmem neye

• Arkadaşlar ben turknet gireli 1 seneden fazla oldu hiç bir zaman pişman olmadım eger saha kutusuna yakınsanız çok iyi hiz alıyosunuz ben çok memnunum .düşünmeddn geçin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türknet kullanıyorum, hiçbir sorunum yok. Türknet
    http://prntscr.com/ize6y8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okan DEMİR -- 1 Nisan 2018; 21:58:29 >

• TÜRKNET PİŞMANLIKTIR- ASLA KULLANMAYIN - REZİL OLURSUNUZ.
    aylardır sorunsuz referans isteyen mesaj atabilir.
  • Katiliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • türknete elveda 10-15 gün zor dayandım, karşında muhatap yok, arıza var dersin arayan soran yok, hız neden düşük dersin modemi bilgisayarı kontrol edin derler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 2 Nisan 2018; 19:49:35 >
  • Altyapınız dandikse hangi sağlayıcıya geçerseniz geçin o hızınız düzelmez.Süperonline taahhütüm biter bitmez türknete geçeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: AİGUN

Altyapınız dandikse hangi sağlayıcıya geçerseniz geçin o hızınız düzelmez.Süperonline taahhütüm biter bitmez türknete geçeceğim

şuan Telekomdayım 8 megabit NET alıyorum. Tertemiz.
  • Kesinlikle katılıyorum. Bu ay ki faturayı bile sallamadan direk turktelekoma geçmeyi düşünüyorum. Adamlarda sorunu bildireceksin ulaşacak muhattap yok. Tam rezalet.

İptal etmek için iki opsiyon var birisi faks öbürü duman. İkisininde görülmeme ihtimali çok yüksek. Uyanıklar çok zekiler ya.

• 2 senedir Superonlinedayim valla turknete gore pahalimi 10-20 tl , taahhüt istiyor mu evet. Fakat 1 kere bile vaadedilen hizda düşüş, hizmet aksamasi, kesilme hicbir sey yasamadim. Gercekten ekolaydan bu yana :D en iyi 2 senemdi.

• Mianfei kullanıcısına yanıt
    Biz türknete geçtiğimizde iki katıydı aynı hız 2 yıl tahaütlü 150 akkli paketi superonlineın. Anladığım kadarıyla sorun yaşamadığım için de şanslıyım, ama sadece bu fark bile değmez mi denemeye?
  • Mianfei kullanıcısına yanıt
    Aynen bende 6-7 yıldır superonlinedayım bir iki yıl önce gece 3 te ping sorunum olurdu arardım düzeltirlerdi hemen

• quote:

Orijinalden alıntı: kingocd

Biz türknete geçtiğimizde iki katıydı aynı hız 2 yıl tahaütlü 150 akkli paketi superonlineın. Anladığım kadarıyla sorun yaşamadığım için de şanslıyım, ama sadece bu fark bile değmez mi denemeye?

Haklısın hocam değer fakat arkadaşım saçma sapan bi hattın olduğu yerde ve bu kotasiz net olayindan once uyeydi ona 75 veriyorlar full sinirsiz. Benim hattim 1000 mbps kaldiriyor 16 mbps hiz nedir diyorum biz vdsl hizmet veriyoruz sizin fiberdir falan diyorlar. Gelin test edelim max hizi 16yi gecmesin uye olucam diyorum gelmiyorlar :D 16 hiz kabul edemem kaldi ki 2 ay once size 35 veriyoruz diyorlardi. Yani kalabaliklastikca o hızlar dusuyor diye dusunuyorum bilmiyorum. Bu son superonline faturam eger uygun tarife bulamazsam napcam bi fikrim yok

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.