Şimdi Ara

TÜRKNET PİŞMANLIKTIR- ASLA KULLANMAYIN - REZİL OLURSUNUZ. (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
732
Cevap
3
Favori
53.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
410 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, bizi tercih ettiğiniz ve bu güzel düşüncelerinizi bizimle buradan paylaştığınız için size teşekkür ederiz. İyi kullanımlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, bizi tercih ettiğiniz ve bu güzel düşüncelerinizi bizimle buradan paylaştığınız için size teşekkür ederiz. İyi kullanımlar

O kadar isyan mesajını görmeyip arada numunelik bir iyi mesajı bulup cevap vermek yakıştı doğrusu. Benim 3 aydır telefonum çalışmıyor mesela, akşam saatlerinde pingim 400 ms'yi, hızım 0,20 mbps'yi görüyor. Defalarca arıza kaydı bıraktım, hep aynı basma kalıp, çözüm odaklı olmayan, 'sorumluluğu bi şekilde üstümüzden atalım da ne olursa olsun' anlayışının hakim olduğu geri dönüşler aldım, çözüm mözüm hak getire.

Türk telekom yetkilileri beni arayıp sorunun kendileriyle alakalı olmadığını, bana türknet tarafından arızalı port tahsis edildiği bilgisini verdiler. Türk telekoma suçu atıp sıyıramazsınız. En sinir bozucu olanı ise sonuç bilgisi araması yapmadan aramayla ilgili anket göndermeleri, dünya'nın en sakin insanını bile sinir hastası yapabilecek potansiyele sahip bi şirketsiniz hakikaten.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba, 1 ay oldu Turknet'e geçeli. Superonline kullanıyordum 4,5 yıldır. AKN yok diye geçtim ama sürekli kopma yaşıyorum ve her kopma sonrası hız3 mbit 6 mbit 7 mbit gibi rakamlara düşüyor. Sorun ev içindeymiş sözde. Engelli raporumu gönderdim 1 aydır bekliyoruz engelli tarifesine geçmeyi. Neymiş Türk Telekomdan onay bekleniyormuş. TT arıyorum bizle bir alakası yok onların hatası diyor. Onlara dönüyorum geri açık iş emri var diyor. Ivız zıvır işler yani.

• 75 megabit hiz alıyorum akksiz cayir cayir kullaniyorum bi bende sorun yapmiyo su Türknet sanirim tek sıkıntım uoload hızı biraz düşük

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaygulu kullanıcısına yanıt
    +1 de benden sıkıntısız kullanım :)

• Hazirandan bu yana kullanıyorum, iki günlük kesinti haricinde bir sıkıntı ile karşılaşmadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faturalarımı zamanında ödedim, yetmedi dekont istedin gönderdim , baktınız ödeme yapmışssınız dediniz şimdi hangi gerizekalı hangi aptal benim internetimi kesebiliyor böyle dangalalıklık böyle saflık salaklık olur mu ya nasıl bir şirketsiniz siz bütün çomarları bütün akrabaları mı doldurdunuz şirkete, iyi ki ucuz internet veriyorsunuz diye geldik böyle aptallık olabilir mi ya allahın gerizekalı salakları açın lan internetimi .. 224 251 49 07

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

İstanbulda yaklaşık 7 senede 5000 firmaya santral için hizmet vermişimdir eskidende kötüydünüz şimdi dahada kötüsünüz. Sizden memnun olan 1 tane müşteri görmedim. Hepsini telekoma yada alternatif firmaya geçirttim. Batmanız yakındır o zamanda böyle kinayeli mesajlar atarsınız hep beraber güleriz

• + türknet hizmet vermediği halde ödenmemiş fatura için beni aradı faturanızı ödeyin falan birşeyler zırvaladı. Tüketici hakem heyetine gideceğim pazartesi günü. Bu Haram yiyicilerin gazabı olucam ben kafaya taktım.

• 1 aydir kullaniyoruz bir sikinti yok.

• mcdaredevil_17 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, faturalarınız sisteme yansımış ve gerekli işlemleri gerçekleştirmiş arkadaşlarım. Şuan sistem üzerinden hizmetinizi tekrar kontrol ettiğimde internete erişiminizin olmadığı görüyorum. Eğer teknik olarak bir sorun yaşıyorsanız OİM üzerinden deste kaydı açarsanız arkadaşlarım ilgilenmeye başlayacaklardır.
  • 1seneden fazladir kullaniyorum. 4 defa taşındım ve gittigim her yerde memnun kaldim.

hangi iss olduğunun önemi yok. hangisinden memnunsaniz ona geçin. turk telekom harici hicbir issyi karalamak istemem ama ondan bile memnun kalan varsa onda devam etsin derim..

• TÜRKNET PİŞMANLIKTIR- ASLA KULLANMAYIN - REZİL OLURSUNUZ.

• 50 günlük macera ve rezalet sonuç iptal turknet denen firma bu memlekette iş yapıyorsa daha köprünün altından çok su akması lazım.
  • Hiç bir firma akk kaldırmazken bu firma neden kaldırdı ,hadi akk kaldıran firmalar yüksek ücret isterken turknet neden 59 tl'istedi herkeste geçti vs adamların altyapısı bile telekom,hiç bir ilde şube vs yok evrak yollıyacaksın postalan felan filanda açılacakta uğraş dur,aylık net ücretini bankalan yollıycan felan uğraş dur.gece 2+8 beklerim daha iyi millet dert yanıyor paso yazık günah değilmi, internet digital dünya teknoloji çağında 81 milyonluk ülkenin internet firmasının bitmek bilmeyen sıkıntıları ve müşterilerin sürekli şikayette bulunmaları..
  • turknet pişmanlıktır

TÜRKNET PİŞMANLIKTIR- ASLA KULLANMAYIN - REZİL OLURSUNUZ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

turknet pişmanlıktır

TÜRKNET PİŞMANLIKTIR- ASLA KULLANMAYIN - REZİL OLURSUNUZ.

https://turknet.speedtestcustom.com/result/eea82640-3452-11e8-9144-d3b21ba2e0be

Bu da benim hız testim hocam. Modem arayüzünde 18-19 mbit gösteriyor. Türknet ise kabullenmiyor bizlik sorun yok diyor.

• bende turknet kullanıcısıyım ve 14 mbps alıyorum nedense
  • adsl bağlantı ise normal, vdsl ise sıkıntı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kütahyalı_ramazan

adsl bağlantı ise normal, vdsl ise sıkıntı

adsl hocam
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.