Ahlaksızsınız, yalancısınız! < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türknet problemimi asla çözmüyor ne yapabilirim? (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Deep-R
Bu mesaj silindi.inan sadece şu cevaplarını bekledim, resmen alay ediyorlar aynı konuda hızı aldığım diğer test sonuçları var yahu 20 gün öncesine kadar 94 mbps alıyodum ben ne internet kesintisi ne bir şey bi anda hızım 7-8 mbps’ye düşürüldü (ki ilk kez yaşadığım bir durum değil önceki konularımda da görebilirsiniz) bugün utanmadan iç tesisatınız sorunlu deniyor (bu problemi yaşayan diğer herkese dendiği gibi) sistematik bi alaycılık ve ahlaksızlık var bu firmada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadasin duruma uzuldum benjm sokagima da tip 7 kabin kondu 100 mbit destekliyor. hattim yapa sozde vaeye cevirecekler. Sanirim hic bulasmadan baska issye gecicem. Cok anlamsiz ve insani aptal yerine koyan cevaplar veriyorlar. Sizin ic tesisatta sorun olsa bile 100 mbitten 7 8 mbite dusmesi imkansiz. Ne diyeyim aldiklari her kurus haram olsun. Ben de aylardir les gibi internet kullaniyorum ve sirf fiber gelecek diye sabrettim. 90 tl turknete degil de 120 tl turk telekoma vermek artik daha mantikli. En azinda muhatap ya da ertesi gun eve ucretsiz bakin burasi onemli turknet gibi ucretli degil ucretsiz ekip gelir basim agrimaz. Lanet olsun turknete ve gecmis olsun turknet tarafindan magdur olan herkese..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qAddAr -- 29 Ekim 2020; 23:58:27 >
eyv hocam artık 50 lira daha fazla verip türk telekoma geçeceğim haram zıkkım olsun bunlara her kuruşum
hocam aynen öyle resmen alay ediyorlar ya resmen önceki bilgilerim aldığım hız ortada. İç tesisatta bir sorun olsa bu 94 mbpsden 4-5 mbpsye düşüş şeklinde mi olur? Allah belalarını versin dediğiniz gibi ödediğim her kuruş için hakkımı helal etmiyorum. Dayattıkları 2 fatura için de tüketici haklarına şikayette bulunacağım gerekirse mahkemelik de olurum artık.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Deep-R
Bu mesaj silindi.Eminim diğer sorun da Türknet kaynaklı bugüne kadar bir sorun çıkartmayan iç tesisat ya da modem 100 mbpsden 10 mbps’ye mi düşürecek interneti, senelerde vodafone kullandım tek bir vaka yaşamadım buna benzer. Altyapı sorgusunda gözüken hız sorunu da bugün kendiliğinden düzeldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seferi56 -- 30 Ekim 2020; 10:51:25 >
Merhaba, yaşadığınız sorunu teknik uzmanlarımıza tekrar iletebilmem için GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz? -
dünyanın en kısa fıkrası numarayı attım ve gelen cevap “merhaba açık destek kaydınız bulunmuyor”
Bende yeni iss bakiyordum . Vodafone netin bunlardan bir farki yok . Onceligim taahutsuz internet ama türk net olmayacagi kesin bu arada g.olsun
acilen başka firmaya geç kurtar kendini
-
şu an iss bakıyorum, taahütsüz arıyorum ben de bakalım ama eminim ki problem ne iç tesisatta ne de modemde
Merhaba, iç tesisat ya da modemde sorun olmadığını belirterek yeni bir destek kaydı oluşturur musunuz? -
abi teşekkür ederim yoruyosun kendini burada da boşa bu destek kayıtları vs. iyi çalışmalar sana
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X