Şimdi Ara

Turknet Rezilliktir. Hukuk Tanımaz, T.H.Heyeti lehime olsa da para iade etmiyorlar. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
3.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: deepkurt

Hala Turknet yalanlarına inanan var mı?

Turknet büyük pişmanlıktır.
    Ben yandım siz yanmayın abiler kardeşler.
    Allah belasını versin turknetin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maestro26 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, iadenin yapılmadığını iletmeniz üzerine konuyu çözüm uzmanımıza ilettim. Tekrar sizinle iletişime geçecektir.
  • Tuknet'ten uzak durun, kesinlikle uzak durun. Hatta ben nasıl olur da lisansları iptal olmuyor, halen nasıl hizmet verebiliyorlar şaşkınım... 1 kişi, inanın 1 kişi bile memnun olan tanımıyorum, hatta bir kişi, üzerine basarak söylüyorum, bir kişi bile kolaylıkla, sorunsuzda aboneliğini iptal ettirememiştir... buna bende dahilim... ben 1sn. bile kullanamadım, ama fatura gelmişti...ne teknik destek, ne müşteri hizmetleri ne de çağrı merkezi hizmeti var... herhalde bir çağrı merkezi numarası almışlar, tek telefon hep meşgul :):):) konuşabileni de duymadım...

Asla ve asla Turknet abonesi olmayın !!!!
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    İbana iade istiyorum. 1 yildir her gün sizinle uğraşmaktan yoruldum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Neden bu kadar kendinizi yordunuz ki bir yıldır. Kararla birlikte en yakın icra müdürlüğüne gidin. Çok kısa sürede icra masraflarıyla birlikte paranız hesabınızda. Hiç uğraşmanıza bile gerek yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Turknetten alacağınız hizmetin adı internet olamaz. Bambaşka bir isim bulmak gerek verdikleri hizmete. Baktılar ki insanlar haklarını arayamıyor, kolay yoldan fatura vs kitlemeye başladılar. Ek gelirleri oldu resmen bu iş. Forum temsilcisi olduğunu idda eden şahıs da hiçbir halt yapmıyor. Boşa zaman kaybetmeyin. En yakın icra müdürlüğüne gidin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bethesta kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız memnuniyetsizlik nedeniyle üzgünüm. Size yardımcı olabilmem için yaşadığınız sorunu PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
    Merhaba, iade işlemleri gerçekleşmiştir. Bu konuda banka ile iletişime geçerek banka tarafından iadenin sağlanmadığında dair mail yada evrak iletmeniz durumunda ilgili birimimiz tekrar sorgulama yapacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.