Şimdi Ara

Turknet sahtekarlığı ( ss'li ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: GeneralJJ

quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, sanırım sorununuz çözülmüş. Bir sorun yaşamanız durumunda bana PM üzerinden ulaşırsanız size yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağımızı bilmenizi isteriz.

Sanırım sorun çözülmüş mü 1 mart günü öğle saatlerinde aranıp tarifem 16 mb adls paketınden 35 mb vdsl paketıne yukseltıldı ve aldığım hız 3 mb. Gelen fatura 70 tl. Sizce sorun çözülmüş mü??

PM üzerinden bana hizmetinize ulaşabileceğim bir GSM numaranızı ve ya müşteri numaranızı iletin. Tabii bu sorununuzu da belirtmenizi isteyeceğim. Arkadaşlarıma incelemeleri için bir destek kaydı oluşturalım. Size bir geri dönüş yapalım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Merhaba, sanırım sorununuz çözülmüş. Bir sorun yaşamanız durumunda bana PM üzerinden ulaşırsanız size yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağımızı bilmenizi isteriz.

Sanırım sorun çözülmüş mü 1 mart günü öğle saatlerinde aranıp tarifem 16 mb adls paketınden 35 mb vdsl paketıne yukseltıldı ve aldığım hız 3 mb. Gelen fatura 70 tl. Sizce sorun çözülmüş mü??

PM üzerinden bana hizmetinize ulaşabileceğim bir GSM numaranızı ve ya müşteri numaranızı iletin. Tabii bu sorununuzu da belirtmenizi isteyeceğim. Arkadaşlarıma incelemeleri için bir destek kaydı oluşturalım. Size bir geri dönüş yapalım.

Çok değil 23 saat önce yazmıştım ama yine yazayım bakalımTurknet sahtekarlığı ( ss'li )

• GeneralJJ G kullanıcısına yanıt
    Pm tarafı da yoğun olduğu için gözümden kaçmış olabilir. Tekrar iletirseniz süper olur.

• quote:

Pm tarafı da yoğun olduğu için gözümden kaçmış olabilir. Tekrar iletirseniz süper olur.

Yolladım

10 TL nakil ücreti var yanlış hatırlamıyorsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kütahyalı_ramazan

10 TL nakil ücreti var yanlış hatırlamıyorsam

Umarım internetsiz bıraktıkları 3 haftanın parasını düşerler ve taahhüt edilen 35 mb verirler . Yoksa 3 mb hıza 60 lira vermek aptallık olur

Sizin önceden dsl yanıyor muydu ? Yanmıyor muydu ? Bir de dsl istatistikler vardı ?

• quote:

Sizin önceden dsl yanıyor muydu ? Yanmıyor muydu ? Bir de dsl istatistikler vardı ?

Yanıyordu ama internet yoktu

• quote:

quote:

Modem kurulumunu baştan yapmadı iseniz kabahat sizde yok yaptı da yine internete girmiyor ise portsal tanım hatası TT ya da türknet de kabahat olabilir

• quote:

quote:

quote:

Modem kurulumunu baştan yapmadı iseniz kabahat sizde yok yaptı da yine internete girmiyor ise portsal tanım hatası TT ya da türknet de kabahat olabilir

Yaptım hocam yaptım. Az çok anlıyoruz bu islerden

• quote:

Orijinalden alıntı: Camino Del Rio

Müşteri hizmetlerini kaldıran bir firmayi neden hala kullanıyorsunuz?

turkcelldede yok :) faturasız abonelere.

• e_capkan kullanıcısına yanıt
    Valla mı ? Sektör de buna yönelim var da başka duymamıştım. Bir de Turkcell ile gerek mobil hatlarım gerek Superonline ve ev telefonunu ayırınca takip etmiyorum

• quote:

Valla mı ? Sektör de buna yönelim var da başka duymamıştım. Bir de Turkcell ile gerek mobil hatlarım gerek Superonline ve ev telefonunu ayırınca takip etmiyorum

arkadaşımda platinum turkcell ondan arıyorum m.h lerini :(
    birde ingilizce m.h lerine bağlanılabiliniyor. ordan türkçe aktarıyorlar :)

• Bugün 20 gün oldu hala bağlantı yok port işini benmi halledeyim ne diyorsunuz sizin birim ne işe yarar ne kadar beceriksiz bir firmasınız

• furfat kullanıcısına yanıt
    Merhaba, size bu durumu örnek vererek anlatmak isterim;
    adresinizdeki santral dolabında 50 girişlik port olduğunu düşünürsek, siz 51. kişisiniz. O yüzden size port yok bilgisi bu sebeple verilmektedir. 50 kişi arasından iptal eden kullanıcı yerine sırada port bekleyen kullanıcılara tanımlanmaktadır.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.