Şimdi Ara

TÜRKNET GigaFiber Projesi Sakarya'ya Geliyor.! [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
724
Cevap
11
Favori
18.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Verilen cevaplar her otomatik cvplar şaka gibisiniz.

• Adapazarli5454 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, GigaFiber talepleri için
    turknet
    GigaFiber İstiyorum — TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum
    sayfamızdan adres iletebilirsiniz. Aktivasyon ve altyapı süreçleri değişiklik gösterdiği için net tarih bilgisi artık maalesef iletemiyoruz.

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Şu oto cvpları bıraksanız diyoruz artık insan gücünün çalıştığı bir kurum değilmi burası kopyala yapıştırdan ne anlıyorsunuz..

Merhaba, daha önce mahalle ya da süre bilgisi verebiliyordum ancak gelen talepler ile planlama süreçleri de değişiklik gösterdiği için şu an bölge ya da süre bilgisi maalesef veremiyorum. Link üzerinden kontrol ederek adresinizde yoksa talebinizi iletebiliyorsunuz.

O kadar söze sadece bu cümlelerle kapatabiliyorsanız diyecek başkada söz yok.

Merhaba, sizi anlıyorum ancak biz proje ekiplerinden gelen bilgileri sizinle payaşmaktayız. Aktivasyon süreçleri ve çalışma bölgeleri taleplere göre değişiklik göstermektedir. Bu nedenle şu an bölgeniz için net bilgi iletememekteyim.

Beklemekten başka çare görünmüyor.

Link üzerinden adresinizi ilettiyseniz bölgenizde olan gelişmler için bilgilendirme yapılacaktır.

Gigafiber istiyorum linkinden talep edenlerin çoğunda 20 hafta sonra gigafiber sizde ibaresi görünüyor bende ilk çıktığı gün etmiştim sakaryada gözükmüyor bu mesela 2023 yıl sonuna kadar proje tamamlanması beklediği içinmi 2022 yılında göstermiyor acaba

• Merhaba, ilgili ekibimiz altyapı sorgulama sayfasında güncelleme çalıştıklarını ve daha önce bu sebeple 20 hafta bilgisinin geldiğini ancak bunu düzelttiklerini ilettiler. Adresinizde gigafiber yoksa link üzerinden talebinizi iletebilirsiniz.

4-5 Ay önceki yetkililer 2022 yıl sonu diyordu belediye ile sorun yaşanılmış galiba proje ekibine sorup 2023 yıl sonuna kadar dönüşüm tamamlanacağı iletilmiş proje kapsamında bölge ama alt yapı sorgulamada galiba önümüzdeki sene içersinde 20 hafta sonra ibaresi çıkacağını düşünüyorum 2022 yılında olmayacağı için proje 20 hafta 5 ay eder o yüzden önümüzdeki seneye kaldı galiba proje, zaten sokakta 8-9 ev linke başvuru etti tekrar tekrar etmemizin bir anlamı yok galiba izin vermiyor sistem zaten talebiniz alındı gibi uyarı ibaresi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SupervisorFatih -- 29 Temmuz 2022; 9:8:49 >
  • Bir güncelleme çalışıldığı için daha önce 20 hafta bilgisi geliyordu ancak ilgili ekibimiz bunu düzeltti. Gelen talepler ile planlama süreçleri de değişiklik gösterdiği için şu an bölge ya da süre bilgisi maalesef veremiyoruz.

Teşekkürler bilgi için @TurkNetDestek inşallah adapazarı bölgesinide eklerler kısa sürede.

• İlginiz için biz teşekkür ederiz. Altyapı genişletme çalışmalarımız ve yatırımlarımız devam ediyor
  • İki tane sorum olacak.

1. İllaki site veya apartman tarzı yerlere başvuru yapmak şart mı? Yoksa az daireli apartmanlara ya da müstakil evlere de başvuru yapılabiliyor mu?
    2. Talep oluşturmak istiyorum fakat form SMS, e-posta ve arama onayını vermeyi şart koşuyor. Üstelik yurt içindeki tedarikçilere de aktarılmasını istiyor. Bu bir sorun çıkarır mı?
  • yusuf6554 Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sitemizde bulunan
    turknet
    GigaFiber İstiyorum — TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum
    adresinden her bölge için talepte bulunabilirsiniz. Ekiplerimiz her talebi değerlendirmektedir.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.