@fatihcan054 arkadaşa katılıyorum aynısı benim başımada gelmişti 2018 senesi içersinde ana sağlayıcı alt yapıda devamlı arıza var diyordu abonelik açtırmıyordu turk netten bize. @TurkNetDestek < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SupervisorFatih -- 30 Ağustos 2022; 16:53:2 > |
TÜRKNET GigaFiber Projesi Sakarya'ya Geliyor.! [ANA KONU] (14. sayfa)
-
-
Cumhuriyet Mahallesinde oturuyorum, TTNet'e geri dönmek için başvurdum. 2 Yıl boyunca abonelik veremeyeceklerini altyapı çalışması olduğunu söylediler. Turknet veye vesaire sağlayıcılar için geçerli bir durum değil. TTNet kendiside abonelik açamıyormuş. Altyapı çalışmasının fiber olduğunu ilettiler.
-
2 yılda fiber çalışması olmaz olsada müşteri mağdur edilemez vdsl port açarlar bırakırlar ama sakarya il müdürlüğündeki tüm yetkililer uyuduğu için insanlarında böyle uyumasını istiyorlar ısrarla şikayet yazın tüm sosyal medyadan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SupervisorFatih -- 30 Ağustos 2022; 22:46:10 > -
Evet bizde sakarya mahallesi bölgesinde oturuyoruz @supervisorberk konuyu görünce merak ettik adapazarı ilçesinin sakarya mahallesi bölgesine ne zaman geliyorsunuz acaba @TurkNetDestek
-
Merhaba, üzerinden altyapınızı kontrol ederek talebinizi iletebilirsiniz.
-
Bunları bizde biliyoruz bunları geç icraat gösteren bir şey iletin artık bu sözleri vatandaş yutmuyor yatırım planlarını hızlandırsanız bu tür şeylere gerek kalmaz @TurkNetDestek
-
Altyapı genişletme çalışmalarımız ve yatırımlarımız tüm hızıyla devam ediyor. -
iyi bakalım sabırsızlıkla bekliyoruz o çalışmalarınızı sakaryada'da @TurkNetDestek
-
hendek ilçesi için yok mu gelişme
-
Merhaba, sorgulama üzerinden altyapınızı kontrol ederek talebinizi iletebilirsiniz.
-
@TurkNetDestek çok ağır gidiyorsunuz istanbul ankara izmir kocaeli tekirdağı açmışsınız diğer illerede bi sıçrama yapında millet heycanla beklemesini bilsin
-
Merhaba, altyapı genişletme çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Gelen taleplere göre proje ekibimiz değerlendirme yapıyor. üzerinden talebinizi iletebilirsiniz.
-
Sakarya Yazlik mahallesi icin bir gelisme var mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, planlama sırasında değişiklik olabildiği için bölge bilgisi veremiyorum. sorgulama üzerinden altyapınızı kontrol edebilir ve adresinizde yoksa talebinizi iletebilirsiniz.
-
Sakarya Adapazarı Yenigün Mahallesinde çalışmalara başlasanız mı artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avengers.90 -- 23 Eylül 2022; 16:1:10 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, gigaFiber yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor. Altyapı işlemleri kademeli olarak yapılıyor. Adresiniz için çalışma başladığında muhakkak haberdar olacaksınız 😇
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X