Şimdi Ara

TÜRKNET GigaFiber Projesi Sakarya'ya Geliyor.! [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
724
Cevap
11
Favori
18.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bunlar öyle hemen pat diye olabilecek bir durum değil uzun süreç bunlar.

• TÜRKNET GigaFiber Projesi Sakarya'ya Geliyor.! [ANA KONU]

1 tane daha çalışma TÜRKNET GigaFiber Projesi Sakarya'ya Geliyor.! [ANA KONU] 

• fatihcan054 kullanıcısına yanıt
    Sakarya akıllarına geldi sonunda

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Halen 1 ilerleme yok herhalde @TurkNetDestek bursayı bile aktif etmiş sakarya gibi bir bölgeyi neden göz ardı ettiler anlamış değilim.

• CorePhilosophies kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, ekipler planları çerçevesinde işlem sağlıyorlar.
  • CorePhilosophies kullanıcısına yanıt

Her yer için açıldı bursayı bile açmışlar galiba sakaryayı önemsemiyorlar burayı pas geçmişler.

• fatihcan054 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, planlama sırasında değişiklik olabildiği için liste bilgisi veremiyorum.
    turknet
    GigaFiber İstiyorum — TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum
    üzerinden altyapı talebinizi iletebilirsiniz. Adresiniz için çalışma başladığında muhakkak haberdar olacaksınız.

• Sakaryaya gelmesi en az 3 yıl. Boşuna dil dökmeyelim arkadaşlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • rogzoidre kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gigaFiber yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor. Proje ekiplerimiz bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendiriyor. Siz de
    turk.net
    GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama
    sayfamızdan talebinizi iletebilirsiniz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    İlettik bir kişinin iletmesi ile ne değişir? Sizde bırakın hocam otomatik bot cevaplar atmayın. Kafadan üç senesi var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Bu konuda sizi çok iyi anlıyorum. Bölgeden gelen taleplerin yoğunluğu bizim için süreci hızlandırıyor. Altyapı kaynaklı sorunlar oluşması durumunda bölgeden gelen taleplerin yoğunluğunu göstererek süreci daha da kısaltabiliyoruz.
    Bence hiç gelmeyecek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bu dil dökmek değil sadece talep 2022 yılında olabilecek bir işti ama bizim adapazarı belediyesi sağolsun izin vermemiş buna istiyorlarki telekom tekelinde sürünsün bu insanlar birbirini kayırmaca çok var firmalarda 2023 sonunda tamamlanacak diye bilgi almıştım enson 5-6 ay önce

Cem celebiler beyfendiye iletinde bu talep linkleri falan bir işe pek yaramıyor zaten bölgeye getirir getirmez kişi fiyatsal olarak bakacak diger firmalarla kıyaslıcak ve burası her türlü 10 adım ötede ve ücreti düşük olduğunu görür görmez firmanıza geçiş yapacaktır talep formu toplamak yerine planlanan bölgeleri tamamlayın sonrası zaten müşteri her türlü gelir politikalarınızı gözden geçirmeniz lazım @TurkNetDestek başak hanım mesajımı görüyorsanız bi zahmet cem beyede iletin bu durumu :) özellikle fiber interneti olmayan sokak ve mahallelere getirirseniz iyi olur 1 mahalleye telekom turkcell turknet kablonet giriyor orda 1 mahallede 3-4 firma oluşabiliyor bunlar böyle olduğu içinde fiberi olmayan mahalleler sokaklar varken ne diye her firma 1 mahalleye 3-4 firma giriyor nasıl bir saçma düzen bu çözemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SupervisorFatih -- 4 Aralık 2022; 17:3:55 >
  • SupervisorFatih kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gigaFiber proje bölgelerimizi belirlemede bölgeden gelen taleplerin yoğunluğu etkilidir. Proje ekibimiz gelen taleplerin yoğunluğunu kontrol ederek mahalleyi proje bölgelerine dahil ederek çalışmalara başlıyor.

@TurkNetDestek Geçiniz bu kopyala yapıştır olayını abone kazanımı politikalarınızı gözden geçirin.

• @Avengers.90 Belediyeden herhangi bir yazı falan geldimi size bizede paylaşırmısın bilgilenelim bizde

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.