TÜRKNET GigaFiber Projesi Sakarya'ya Geliyor.! [ANA KONU] (17. sayfa)
-
-
İstanbul harici birkaç mahallede var hala koca Türkiye'de ve en az önümüzdeki 2-3 yıl daha gelmeyecek gibi duruyor. Beklemenin lüzumu yok bundan sonra.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vay beeeeee @TurkNetDestek İnşallah bir açıklaması vardır bunların belediyeye başvurmuş gibi yapıp amaç sadece gigafiber reklamı mı ?
-
Merhaba, konunun linki ile birlikte adres bilgilerinizin tamamını PM üzerinden iletebilir misiniz? Konuyu proje ekibimize ileteceğim. -
Merhaba, gigaFiber altyapı çalışmalarımız yoğunluk nedeniyle kademeli olarak gerçekleşiyor. Her geçen gün gigaFiber bölgelerimizi genişleterek devam ediyoruz. Proje ekiplerimiz bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendiriyor. Siz de gigaFiber talebinizi sayfamızdan iletebilirsiniz.turk.netGigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNethttps://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama
-
Burada yazan mahalleler @TurkNetDestek Sakarya Mahallesi,Yenigün Mahallesi bölgeleri mesela bunun hakkında bir bilgi ver geçiştirmeyin artık milleti.
-
Merhaba, bu konuda bilgi talep ettim. Güncel bilgi aldığımda paylaşacağım. -
Bekliyor olacağız 🤭
Sanmıyorum hocam bir şey olacağını, daha telekom fiber çekmiyor. Böyle rezil bir belediyecilik. Serdivanı donattılar resmen
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Umut fakirin ekmeği misali. Benim lokasyon zaten gigafiber için imkansız ama Sakarya da yoğun bölgelere gelmesini sizin kadar istiyorum. Umarım dişe dokunur bir yanıt verilir yakın zamanda.
Zaten serdivan bölgesine girilmez oraların alayını superonline donattı zengin yapıya sahip her bölge :) superonline ile türk telekom bir tek adapazarı bölgesini es geçmiş bu bölgelere turknet gelirse çok pay alır ama işte beklemekte bir yere kadar her sene öteleniyor projeleri.
-
Bizde 4 Gözle bekliyoruz Proje ekibinin sonucunu.
-
Evimin dibinden millet bahçesine 200 metre mesafe var. Sokağın dibinden SuperOnline fiber çekti. Rezalet olaylar en yakın zamanda görürüz umarım. Karasu bile full fiber altyapı…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Zaten proje 2022'de bitecekti sözde belediyemiz izin vermemiş dediler, 2023 icindede 2024e uzar gider .d
-
Superonline zaten fiberi çekince dibine her firma yanaşıyor ortak 1 alt yapı yokki bir mahalleye bir fiber girince diger firmalarda girince hiç fiberi olmayanların hakkına geçiyorlar zaten böyle giderse 2030 yılı ötesine kadar gider bu fiberlenme.
-
Yenigün Mahallesine gelirse kullanacak bir sürü kişi var ama sürekli erteleniyor. Kullanıcı kazanmak yerine kullanıcı kaybediyorsunuz haberiniz yok
Bilgi gelmedimi acaba
-
Gelmemiş demekki @TurkNetDestek etiket yapmadan dönüşta yapmaz oldular illa etiket atıcaz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X