< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TÜRKNET GigaFiber Projesi Sakarya'ya Geliyor.! [ANA KONU] (18. sayfa)
-
-
Bunun mahalle olarak önemi yok öncelik şehire girmeleri girdikden sonra devamı gelir elbet ama sakaryayı açmadılar bursayı açtılar enson burayı atlamışlar sanki.
-
Merhaba, proje ekibimiz 2023 planlarının henüz netleşmediğini ve bu sebeple bu konuda bilgi veremediklerini iletti. -
TurkNet gigafiber planlama birimi hangi kriterlere göre bir plan hazırlıyor bilmiyorum ama lokasyon veya il seçerken o ilin abone potansiyeli, coğrafi yapısı, gelir seviyesi, nüfus yoğunluğu, nüfusun şehir merkezinde ki dağılımı, gelen taleplerin yoğunluğu gibi etkenleri tam analiz edemiyor gibi. Zaten gelen cevap da gösteriyor ki 2023 içinde Sakarya en sona itilmiş gibi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anlaşıldı demekki 2022 yıl içersi 2023 yıl sonunda dönüştürülecekti demekki 2023'de bile umut etmeyin mantığına geçtiğinize göre boş yerede gigafiber reklamı etmenize gerek yokmuş sorgulamayada gerek yok bundan sonra sakaryalı bekleyenler gördünüz bu bölgede bir ilerleme yokmuş :)
Kanıtlar yalan söylemez mesaj ayı mart ayları başları sözde 2023 sonuydu :)
-
Netleştirin o zaman somut adımlar görmek istiyoruz. Sakarya'ya gelirse kullanacak bir sürü kişi var ama sürekli erteleniyor. Kullanıcı kazanmak yerine kullanıcı kaybediyorsunuz haberiniz yok
Aboneye değil gigafiber reklamına ihtiyacı var demekki gelemicek 1 yere devamlı gelecek gibi bakmaları saçmalık ötesi.
-
TurkNetDestek eğer net bir şey söylerse belediye tarafıyla ilgili, ben gidip belediyeye sormak istiyorum. Konuda okuduğum kadarıyla belediye bize başvuran yok diyor TurkNet biz başvurduk onaylanmadı diyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen öyle gözüküyor olay projeyi ötelemekten başka birşey değil devamlı bir bahane üretimi var.
-
o zaman türk netten ümidi keselim beklemektense farklı fiber firmalarına yönlenmek daha doğru olur
-
Diğerler de bu firmadan farksız ki. Anca TV’de reklam sallasınlar yok ülkenin her yerinde bilmem ne. Dibimden kablo çeken adamlar “burası projede yok” diyip gidiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
@ppobelter ben @CorePhilosophies arkadaşa katılıyorum desem yeridir diğer firmalar zaten @Turknet gigafiber getirdiğinde yatırım yapıyor her firma potansiyel abone arıyor 2-3 kişi içinde getirmiyor çoğu firma
-
Ben Sakarya'ya geleceğini sanmıyorum artık
Diğer illere önem vermişler sakaryayı pas geçip bursaya geçmişler :))
-
Sakarya ya gelene kadar Kocaeli de nereye gelmişler ki. Sakarya ya gelsinler (:
-
gebze taraflarında var ya oralar kocaeli sayılmıyormu ?
-
Gebzede var daha ne istiyorsunuz ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X