Ozaman şu resimlerde paylaştığım yazıları karşı tarafa iletmeyecekler insanları boş umutla bekletmemeliler. |
TÜRKNET GigaFiber Projesi Sakarya'ya Geliyor.! [ANA KONU] (25. sayfa)
-
-
Burada bu yanıtları veren arkadaşlar, tıpkı bizim burada beklediğimiz gibi planlama ekibinden yanıt alıp bize iletiyorlar. Ek olarak burada ki yetkilinin verdiği yanıtlar ve bizim sorduğumuz sorular bir üst sorumlu tarafından izleniyor bildiğim kadarıyla. (sosyal medya dönüşü, performans vs nedenler için) Burada ve turknet forum üzerinde ki şikayet ve isteklerimiz direkt planlama birimi ile paylaşılmasa bile toplantılarda üst kademe ilgililer ile paylaşılır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Firmada gigafiber buluşmasına katıldık durumun ne olduğunun farkındayım ama oyalamaları can sıkıcı gelmeyecekse söyleyin uzun süre bölgenizde yatırım yok demek bu kadar zor olmamalı
-
Katılıyorum 👍🏻
Merhabalar, sizi bu konuda çok iyi anlıyorum ancak planlama sırasında değişiklikler olabiliyor. Bu sebeple daha önceden listeye dahil edilen bölgeler çıkarılabiliyor ya da eklenmemiş bir bölge listeye eklenebiliyor. -
Hiç vatandaş gözünden baktığınızı ve bizi anladığınızı düşünmüyorum 2 senedir bu bölge listeden çıkartılmamış son dakikamı çıkarıldı 2 sene o sene bu sene niye beklettiniz yaptığınız sadece gigafiber reklamı youtuberlere götürün bundan sonra siz o gigaları gelsede artık firmanızla uzaktan yakından ilgilenmiyoruz. @TurkNetDestek
-
Merhaba, planlı bölgeler glen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirilmektedir. Her talep proje ekiplerimiz tarafından kontrol ediliyor. -
Yav he heeee :) copy yapıştır.
-
Katılıyorum.
-
Büyükşehir belediye başkanı kentsel dönüşüme girecekmiş belki bu yüzden değişmiş olabilir planlama. Bu konunun başlarında yazmıştım tekrar yazayım Sakarya üvey evlat gibi. ☹️
Yav bıraksınlar bu işi belediyecilik anlayışı 0 hep kendi çıkarlarına yapıyorlar birşey deprem olmasa kentsel dönüşüm bile kaplumbaga hızında ilerliyor en erken seçimde yolcu etmek lazım artık bu yönetimi illlallah dedirttiler bize teknolojiden anladıkları yok betona yatırım yapıyorlar sadece.
-
Bıraksın bu belediye yetkilileri görevini kötüye kullanıyor teknoloji düşmanı bir şehir olduk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SupervisorFatih -- 14 Mart 2023; 18:56:17 > -
Adapazarı Belediye başkanına şahsi gidiyorum, arkasına derhal yanımda Telekom il müdürüne haber çakıyor. Telekom müdürü bizzat ilgilenip proje ekibine yönlendirdi.
2 ay geçti proje onaylandı veya onaylanmadı diye bilgi dahi veremiyor. Sakarya Telekom il müdürü bakın bu kişi.
Bütçe konusunda zerre açık değiller, şahsıma özel çekin ben parasını vereyim desem yarın başlarlar.
Veya cebimden 5 kuruş çıkartmadan ISS’ler gelin oğlum diyen 8-9 bin izlenen yayıncı olsam yarın mesai başlar başlamaz salyalarıyla gelirler kapıya :D
Sadece TurkNet değil, hiçbirinden bi cacık olmaz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet %100 dediğin doğru hepsi birbirinden beter, dostum dedim paralı yaptırmak istiyorum kaileye bile almıyorlar o kadar kaplumbağa gibi kabuğuna çekilmişler balık baştan kokar BTK çok pasif kalıyor hiç vatandaş adına iyileştirmeleri talep etmiyor firmalara.
-
@TurkNetDestek SAKARYA İLİNDE ALT YAPINIZ TEKNOPARKLARDA VARKEN NEDEN YAYGINLAŞTIRMIYORSUNUZ Bİ İNTERNETİ ADAPAZARI İLLERİNE BİR TANIDIK ŞİRKET SAHİBİNE ÖNERDİM RESMEN DEDİĞİNİZ SİZE 1,3KM UZAKTA ALT YAPIMIZ YOK ÇEKMİŞSİNİZ ŞİRKETLERE İNTERNET GETİRİYORMUŞ GİBİ BİRDE DAVRANIYORSUNUZ ALT YAPI YOKKEN ŞİRKETLERİ REKLAMA MI YÖNELTİYORSUNUZ ?
-
Merhaba, biz altyapı olan bölgeler için hizmet verebiliyoruz. VAE altyaoı ya da kendi GigaFiber altyapımız ile işlemler yapılmaktadır. Bölgede GigaFiber altyapısı için başvuru yapılması gerekmektedir. -
Başvuranada 1.3 KM Uzakta alt yapımız diye metro internet bile çekmiyorsunuz sizin ekip birbirinden çok kopuk çalışıyor bu durum üzücü.
-
Merhaba, sizi anlıyorum ancak planlama yaparak bölgeler projeye dahil ediliyor. Şikayetinizi ve taleplerinizi proje ekiplerimiz ile her zaman paylaşıyoruz. -
Mahalle bakkalı ve fırını bu sürece dahil edilebilir videoda ki yöntem mantıklı TurkNetyoutubeTurkNet x Noluyo Ya işbirliği R 1https://www.youtube.com/watch?v=CX3-Bffb4G8&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X