|
TÜRKNET GigaFiber Projesi Sakarya'ya Geliyor.! [ANA KONU] (27. sayfa)
-
-
Biraz kendinizi geliştirin otomatik cevap vermeye sıkılmadınızmı @TurkNetDestek 2023 yılında 1 tane şehir açmadınız 2022de söylediğiniz herşey fos çıktı yıl sonu geldi ama icraat 0
-
Aynen öyle aktif şekilde çalışma yapmıyorlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen öyle hikayeden bedava gigafiber reklamı yapıyorlar youtuberler istedimi hemen çekiyorlar gelsede almam bundan sonra zaten.
Bu arada 2023 yılını yatarak bitirdiler sözde 1 milyon daha abone kazanıcaklardı @TurkNetDestek
-
Merhaba, Gigafiber çalışmalarımız projeye dahil edilen bölgeler için devam etmektedir. Her bölgeyde süreci aynı anda başlatmamız mümkün olmuyor. Değerlendirme yapılarak adresler planlamaya dahil ediliyor ve süreç başlıyor. -
Bu proje 2021 yılı kasım ayı ortalarında kapsama alanındaydı 2023 senesi 3.ayına kadar milleti geçiştirerek yok o sene bu sene diyerek oyaladınız utanmıyormusunuz yalan söylemeye @TurkNetDestek
-
Merhaba, planlanmış bölgeler taleplere göre değişiklik göstermektedir. İletilen adresler için proje ekipleri uygunluk görmesi durumunda planlamaya dahil edilecektir. -
Aman görmeyin gerek zaten sizden önce Superonline kazmaya başladı Sakarya Mahallesi bölgesini siz gelsenizde zaten populerliğinizi düşürdünüz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SupervisorFatih -- 26 Eylül 2023; 20:30:12 > -
Hocam ciddi mi, başvuru yapacağım direkt bunların geleceği yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam bu firmaya bel bağlamayın en son 2023 son periyodunda dönüşüm yapacaklardı ne olduysa 3 senelik projeyi çıkardılar belediyeyi ağıza atıyorlar yalan dolan
-
Belediyenin gram günahı yok, kazı izni alamıyorlarsa yardımcı olayım :D Haysiyet falan mumla aranır bu TurkNet’te. Telekom geçtim kafam rahat
Aynen belediyede Mu** bey var bize hiç başvuru gelmedi o firmadan dedi 2 sene önce pek itibar etmemiştim haklı çıktı yetkili çalışan
-
Birazda şöyle kanıtlı birşeyler ekliyeyim :) herşeyin ne olduğu ortaya çıksın sadece Youtuber olanlara çalışan @TurkNetDestek
-
Gebze varken Sakarya kim de demiş olabilirler. Gebzeye yatırım yapmış adamlar inanılmaz
Sakaryaya ben gelecek demedim ya kendileri diyor .d adamlar gebzede bile belirli kücük bir kesime gitmiş 2023 senesini full yatarak geçirdiler.
-
Ben Telekom ile işimi hallettim. Ocak ayına kadar fiber kapımda gözüküyor. Bunlar gelse de kurdurtmayacağım o hattı. Sitemden içeri giremezler bu saatten sonra.
48 daire abone kaybettiler. Gebzede takılmaya devam edebilirler 😁
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X