< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TÜRKNET GigaFiber Projesi Sakarya'ya Geliyor.! [ANA KONU] (3. sayfa)
-
-
Teşekkürler sizede kolay gelsin turknette umarım kazancınız yerindedir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şükür yerinde kazancım ama TurkNet ten değil. Siz de artık bundan sonra kendi sağlayıcınızın sorun yaşayan abonelerine yardımcı olmak ile harcarsınız enerjinizi 😂😂😂🤭
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hak veriyorum tabiki sana her konuda ama hani şu internet bizim artık elektrik su gibi genel ihtiyacımız oldu elektrik parası 100 Tlden 200 tl olunca kimse birşey demiyor mesela internetlerede 10-20 Tl gelince hemen bi sıkıntıya giriyoruz hani bende savunmuyorum bu durumu ama gerçekten elektronik veri merkezleri alanlarının maliyetleri fena artmış örnek ben bile 6 Aylık 320 Tlye uzaktan uzaktan masa üstü vps almıştım, şimdi fiyatı olmuş 650 Tl veri merkezlerinin giderleri fena kabarmış, internetsizde bir dünya olmuyor o yüzden ana şebeke sağlayıcısı fiyatı 200 yapsın biz yine vazgecemeyiz internetten..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SupervisorFatih -- 24 Mart 2022; 18:22:4 > -
Mithatpaşa mahallesi varmı acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, ilçe bilgisi iletir misiniz? Kontrol ederek bilgi vereceğim. -
Adapazarı ilçesine bağlı Mithatpaşa mahallesi
Mithatpaşa mahallesi henüz planlamada yer almıyor. Proje ekipleri ile talep olarak paylaşacağım. -
@TurkNetDestek Projelerinizin başlangıç ayları yokmu yakın sürede web sayfanızda bir şey yayınlanacaktı ceo cem bey öyle birşey söylemişti o çalışma ne zaman paylaşılacak kısa süre icinde diyorsunuz ama gigafiberin ne zaman ne tarafa gelecegini bilmek hakkımız ?
-
Merhaba, evet şu an bu konuyla ilgili çalışmalar devam ediyor. Yakın zaman için bu planlama sizinle paylaşılacaktır. -
Böyle birşey varsa gerçekten güzel birşeymiş bilmiyorduk sağol bilgi verdiğin için adapazarlı
-
Teşekkürler bilgilendirme için. @TurkNetDestek
-
Adapazarı ilçesindeki çalışmalar başlasın artık ya beklettiğiniz yeter bu milleti.
-
Merhaba, planlama içerisinde ama çalışmalar için bir süre bilgisi veremiyorum. -
Erenler ilçesi Erenler Mahallesi hakkında bir çalışma mevcut mu? Merkez Mahallesi de olur.
(Caddeleri yenileme çalışmaları yapıyorlar sürekli. Umarım "madem kazıyız o ara altyapı da yapılsın boşa gitmesin" demiştir birileri.)
Merhaba, adresiniz şu anda planlama içerisinde yer almıyor. Talebinizi not aldım ve proje ekibimiz ile paylaşacağım. -
Kaç ay daha bekliyeceğiz peki artık şu izmir istanbul ankaradan bir çıksanızda diğer illere yönelseniz diyoruz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X