< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TÜRKNET GigaFiber Projesi Sakarya'ya Geliyor.! [ANA KONU] (5. sayfa)
-
-
TT Fiberi 100 metre karşı sokakta heryerde var oda sırf yeni binaların olduğu yerlerde diğer mahallleler hep pas geçilmiş sakaryadaki müdürlük çok yavaş bu konuda türkiye ilinde 65. sırada geliyor fiber çekmede sonlardayız resmen tek çare turk neti beklemek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SupervisorFatih -- 16 Nisan 2022; 22:33:16 > -
Süperonline serdivana gelmiş. Camili, karaman gibi bölgelere de gelse.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
serdivan ve arka sokaklar yapıldı kipa avmnin o sınıra kadar gelmişler ordan öteye geçmemişler ordan öteki bölgede turknetin sakarya mahallesi bölgesi sınırda bırakmış superonline bölgeyi :)
sol artık pahalı inşallah gelir bölgenize.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SupervisorFatih -- 17 Nisan 2022; 1:0:26 > -
ankara emek mahallesinde aktif olmuş gigafiber
-
Bunu kim söylüyor Sakarya Türk Telekom mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
TT Fiber cekmemek için direniyor bakma BTK baskı ediyor diye zorundan çekiyor onuda :)
-
Türk Telekom genel müdürlüğü 🤭🤭
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sanada zahmet bizede çektirsene nerenin genel müdürlügüymüş o
-
Çark Caddesinin dibinde oturuyorum, Fiberin F’si yok. Şeker Mahallenin her köşesi fiber.
Millet bahçesi, Atatürk Lisesi , Askeri Lojmanlar 1.5 dakika yürüme mesafesinde.
Cumhuriyet Mahallesi, Tümen Sokak. Merkeze el atın artık rica ediyoruz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen öyle belediye tarafıda turkcelle izin veriyor farklı firmalara kazı izni için geçiştiriyor 2022 yıl sonuna kadar yaygınlaşacaktı gigafiber sakaryada belediyeden bir sorun çıktığı için ötelenmiş belediyeye şikayet talebi açın birlikten güç doğar
-
Korucuğun neredeyse tamamı, camilininde belli bölgeleri TT fiber. Sizede yakınsa TT müdürlüğe başvurun.
-
Merhaba, tam adresi PM üzerinden paylaşır mısınız? -
Evet yakınımda vardı. Bina içine turuncu renkte üzerinde turkuaz optik kablo yazan kablolar getirmişler. Ben o an yoktum. Kabloyu bina içerisine çekmişler ve öyle ucu açık bırakmışlar. Ne anlama geliyor bu şimdi. Ucu öyle boşta kabloların.
Hangi firmanın kablosu
-
Üstünde firma ismi göremedim. Turuncu kablo öyle sarılı şekilde uzun boyu çok bırakmışlar gitmişler.
Telekomdur sakaryada gigafiber projesi daha başlamamış.
-
Semt neresi
15 temmuz camili mah.
Biz şehrin merkezindeyiz ama sizin oralara daha öncelik verilmiş tt tarafı fiber olsunda ilersi gerisi önemsiz vdslden kurtulmaya bak derim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X