|
TÜRKNET GigaFiber Projesi Sakarya'ya Geliyor.! [ANA KONU] (7. sayfa)
-
-
Pendik kavakpinar için henüz çalışma veya gelişme olmadı bilgi alabilirmiyim? 2022nin yarısına geldik neredeyse
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, adresiniz planlama içerisinde ama süre bilgisi veremiyorum. -
2023 sonunu gösteriyorlar ama o sene içindede gelecegini hiç sanmıyorum daha istanbuldan çıkamamışlar çok yavaş ilerliyorlar.
-
Yılı yarıladık daha görünürde ışık yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2023 Sonu diyorlar ama sen onu 2025 yılı yap farzet istanbul bölgesinden daha çıkmadılar 2 senedir
-
Merhaba, bölgeniz planlamada yer alıyor ancak belediyeden onay beklenmektedir. Birr gelişme olması durumunda bilgi vereceğiz. -
Belediyeye proje falan gittiği yok neden vatandaşı oyalıyorsunuz @TurkNetDestek Belediye yalanmı söylüyor yani ? vatandaşı oyalamayın artık icraat görmek istiyoruz yatırım planında olan yerlerde.
-
Merhaba, proje ekiplerimizden aldığım her b ilgiyi sizinle buradan paylaşıyorum. Bu konuyla ilgili de ekiplerden bilgi beklemekteyim. Gelişmeleri size ileteceğim. -
Karadenizin merkezi Samsun'a ne zaman yatırım yapmayı düşünüyorlar merak ediyorum. İstanbulun dibi Sakarya seçiminde faktör neydi ?
-
Merhaba, yatırımlarımız her bölge için devam edecektir. Talep olarak ekiplerimizle paylaşacağım. -
TurkNet Ana omurgası olan illerde genelde gigafiber yatırımını göz önüne almış öncelikle bu yüzden olabilir mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SupervisorFatih -- 22 Mayıs 2022; 15:27:5 > -
Bizde bir çalışma var da gelecek diye bekliyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İstanbuldan daha çıkamadılarki sadece planlama bölgeleri var diyorlar onuda seneler boyu devam eder artık
-
@TurkNetDestek evet bizimlede paylaşırmısın o gelişmeyi bizde merakla bekliyoruz.
-
Bilgi aldığım zaman konu üzerinden paylaşım yapacağım. -
Bir bilgi vermek 3-4 günden fazla sürermi @TurkNetDestek ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X