İstanbul/Pendik Kavakpınar Mahallesi için çalışma planlanıyordu. Şubat ayından beri bekliyoruz. Herhangi bir gelişme yok mu ? @TurkNetDestek |
TÜRKNET GigaFiber Projesi Sakarya'ya Geliyor.! [ANA KONU] (9. sayfa)
-
-
Merhaba, henüz çalışma tarihi için bir bilgi ulaşmadı. -
2022 yılı için planlama dahiline alındığı söylenmişti. 2022 yılı içerisinde çalışma kesin olacak diyebilir miyiz ? @TurkNetDestek
-
Bugün yeni abonelik için başvuru yaptım, ankastreye etiket koyulmuş ve kullanıcı adı ve şifrem Sms olarak geldi ama arayıp kurulum için 6 gün sonraya randevu verdiler. İlk kez bu kadar uzun süren bir kurulum görüyorum. Önceki günler doluymuş. Bana gelen kullanıcı adı ve şifreyi modem arayüzüne girsem kullanabilir miyim bilen var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, PM üzerinden dönüş sağladım. -
Olsun bakalım buda bir sonuçtur sonuçta şunun şurasında 1 sene 6 ay kaldı
-
Harbiden kavakpınar ne olacak 2022 dediler çivi bile çakılmadı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@vjersin07 Kavakpınar bölgesi için yetkili kişilerle görüştüm.Belediye izin vermiyormuş imalat planı için. Beyler topluca Pendik Belediyesine yazalım Cimer vs.üzerinden böyle saçmalık olamaz.
-
Aynı durumu bizde yaşıyoruz Sakarya/Adapazarı Belediyesine sorgulama ettirdiğimde bize talep gelmedi zaten olması durumunda biz talepleri onaylıyoruz hemen diyor 2 taraftan biri yalan diyor ama kim sorgulamak lazım topu birbirine atıyorlar.
-
Merhabalar, planlama içerisindeki bölgeler için ekipler iş planlarına göre yoğun bir şekilde çalışıyorlar. Süreç tamamlandığında arkadaşlarımız sizinle iletişime geçeceklerdir. -
@TurkNetDestek Merhaba, Sakarya / Hendek Rasimpaşa Mh. 8002 Sk. veya Rasimpaşa Cd. için fiber çalışması gözükmekte mi acaba?
-
Merhaba, üzerinden altyapınızı kontrol edebilir ve adresinizde yoksa talebinizi iletebilirsiniz.turk.netGigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNethttps://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama -
Merhaba, halihazırda TürkNet VDSL kullanıcısıyım, fiber altyapı için bir çalışma planlandı mı bunu öğrenmek istemiştim.
-
Belirttiğim link üzerinden kolay bir şekilde kontrol edebilirsiniz -
Bakalım ne kadar yoğun çalışıyorsunuz.
-
Saçmalık bu cumhurbaşkanımız söyledi fiber yapılmalı diye nasıl belediye izin vermez. Ben de cimere yazacağım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X