Şimdi Ara

TÜRKNET GigaFiber Projesi Sakarya'ya Geliyor.! [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
724
Cevap
11
Favori
18.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul/Pendik Kavakpınar Mahallesi için çalışma planlanıyordu. Şubat ayından beri bekliyoruz. Herhangi bir gelişme yok mu ? @TurkNetDestek

• dgn67 D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, henüz çalışma tarihi için bir bilgi ulaşmadı.
  • 2022 yılı için planlama dahiline alındığı söylenmişti. 2022 yılı içerisinde çalışma kesin olacak diyebilir miyiz ? @TurkNetDestek

• Bugün yeni abonelik için başvuru yaptım, ankastreye etiket koyulmuş ve kullanıcı adı ve şifrem Sms olarak geldi ama arayıp kurulum için 6 gün sonraya randevu verdiler. İlk kez bu kadar uzun süren bir kurulum görüyorum. Önceki günler doluymuş. Bana gelen kullanıcı adı ve şifreyi modem arayüzüne girsem kullanabilir miyim bilen var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciclista kullanıcısına yanıt
    Merhaba, PM üzerinden dönüş sağladım.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Olsun bakalım buda bir sonuçtur sonuçta şunun şurasında 1 sene 6 ay kaldı

Harbiden kavakpınar ne olacak 2022 dediler çivi bile çakılmadı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @vjersin07 Kavakpınar bölgesi için yetkili kişilerle görüştüm.Belediye izin vermiyormuş imalat planı için. Beyler topluca Pendik Belediyesine yazalım Cimer vs.üzerinden böyle saçmalık olamaz.

• Aynı durumu bizde yaşıyoruz Sakarya/Adapazarı Belediyesine sorgulama ettirdiğimde bize talep gelmedi zaten olması durumunda biz talepleri onaylıyoruz hemen diyor 2 taraftan biri yalan diyor ama kim sorgulamak lazım topu birbirine atıyorlar.

• Merhabalar, planlama içerisindeki bölgeler için ekipler iş planlarına göre yoğun bir şekilde çalışıyorlar. Süreç tamamlandığında arkadaşlarımız sizinle iletişime geçeceklerdir.
  • @TurkNetDestek Merhaba, Sakarya / Hendek Rasimpaşa Mh. 8002 Sk. veya Rasimpaşa Cd. için fiber çalışması gözükmekte mi acaba?

• apo4455 A kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    turk.net
    GigaFiber Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet
    https://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama
    üzerinden altyapınızı kontrol edebilir ve adresinizde yoksa talebinizi iletebilirsiniz.

Merhaba, halihazırda TürkNet VDSL kullanıcısıyım, fiber altyapı için bir çalışma planlandı mı bunu öğrenmek istemiştim.

• apo4455 A kullanıcısına yanıt
    Belirttiğim link üzerinden kolay bir şekilde kontrol edebilirsiniz

Bakalım ne kadar yoğun çalışıyorsunuz.

Saçmalık bu cumhurbaşkanımız söyledi fiber yapılmalı diye nasıl belediye izin vermez. Ben de cimere yazacağım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.