Şimdi Ara

TürkNet Sanal IP CGN Havuzu ve Online Oyunlarda Ping

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 4 ay önce VodafoneNET üzerindeki internet hattımı TurkNet'e geçirdim, başlarda sorun yoktu, çok güzeldi. Ping vs sorun yaşamıyordum ancak sonradan sorunlar çıkmaya başladı, Bu CGN Havuzu Sanal IP'den dolayı bazı sitelere arada erişemiyorum, online oyunlarda ping aniden yükseldiğinden sunuculardan kovuluyorum, sikayetvar.com, Google ve bazı Türk sunucularda bulunan sitelere erişemiyorum. Google DNS kullanınca sorun ortadan kalkıyor ancak ping sorunu devam ediyor.

Ticket açıyorum cevap verilmiyor, çözüldü deniyor. Dinamik IP ücret karşılığında verilecekse onu da kabul etmem! Yapılan soygunculuktur. O zaman bana baştan önermeleri gerekirdi Dinamik IP'yi, hizmeti önce koklatıyolar, sonra yutturuyolar! Yok AKN'ymiş kalkmış falan filan, ben rahat rahat internet kullanamadıktan sonra AKN'yi tercih ederim. VodafoneNET'te hiçbir sorunum yoktu, fiyat dışında.

Sizce ne yapmalıyım?

• Sanırım bu CGN kullanan bütün ISS'lerde aynı.
  • Daha önceden VodafoneNET'te benim şahsen hiçbir sorunum yoktu. Fiyat yükselişinden dolayı iptal ettirdim. Ama TürkNet firmasında muhattap bile bulamıyorsun. Sosyal medayadan bile cevap veremiyolar. İptal faxını vermem gerekicek. Arkadaşlarıma da davet etmiştim, onlar da bağlamadan iptal ettireceğiz, başka seçenek yok. Daha da böyle yoldan düşme telekomünikasyonlardan internet almam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.