YETER ARTIK BU OTOMATİK MÜŞTERİ SORUMLUGUNDADIR YAZISINDAN PAZARTESİ İPTAL İŞLEMİ İÇİN FAKS CEKECEGIM İOTAL NUMARANIZI VERİN 2 AYLIK KULLANICIYIM BÖYLE PARASI İLE REXİL OLANI GÖRMEDİM TEKNİK EKİP GETİRDİM ÖLCÜM YAPTIRDIM SİZDE SORUN YOK DİYOR TÜRKTELEKOM EKİPLERİ ANKESTRE KUTUSUNDAN ÖLÇÜM YAPMADAN MÜŞTERİ SORUMLUDUR YAZISI OTOMATİK ATIYOR 180 MİLYON EKİP GETİRDİM ÖLÇÜMLER YAPILDI SİZDE SORUN YOK DİYOR TÜRKNET SON DERECE PİŞMANLIK BULAŞMAYIN 10LİRA FAZLA ALT YAPI KİME AİTSE ONDAN ALIN BUDA BANA DERS OLSUN ARKADAŞLAR BİR SORUN OLDUGUNDA KARŞINDA KİMSE YOK DESTEK KAYDINI HEMEN KÜFÜR EDER GİBİ KAPATILIYOR PAZARTESİ İPTAL İÇİN BAŞVURU YAPACAGIM BU KEZ SÖZLERİNİZE GÜVENMİYECEGİM
UPLOAD DÜŞÜRÜLDÜKCE DÜŞÜYOR BU DURUM İNSANIN SİNİRİNİ BOZUYOR
İLGİLENMİYEN-->İlgilenmeyen SAĞLIYICI-->Sağlayıcı önce derdinizi yazmayı öğrenin.
mustafa_demir87M
kullanıcısına yanıt
MUSTAFA DERDİMİ ANLATTIM 1 AYDIR UPLOAD KISILTILMASI ADI ALTINDA BAŞLIK AÇTIM OKU DİNGİL
mustafa_demir87M
kullanıcısına yanıt
düşün iss ler kimlere hizmet vermeye çalışıyor
Merhaba, arızayı olumsuz teyit vererek tekrar saha ekiplerine ilettik. Şu an çalışmalar devam ediyor. 3 iş günü içerisinde sorunu çözümleyerek bilgi vereceğiz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme