Şimdi Ara

Türknet Sorunsalı Yapa - Vae

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar, 7 yıldır Türknet kullanıcısıyım, 8 mbit hız alıyorum.
    Bugün Türknet sitesinden ne hız alırım dediğimde 75 mbit gösteriyor, milleniom.com da 80 mbit,
    Türktelekomda 82 mbit. (özellikle telefonla aradım) Türknete hızımın yükseltilmesi için destek kaydı açtığımda santrale olan uzaklığım 2044 mt. olmasından dolayı en fazla 10 mbit alabilirsiniz diyor.
    Peki o zaman neden geçen hafta 8 mbit olarak gösteren siteler bu hafta 75 mbit olarak revize edilmiş, Yapa da veremiyorlarsa Vae ye geçirsinler.
    Türknet Sorunsalı Yapa - VaeBir babayiğitin bu konuya açıklık getirmesini rica ederim. Allah aşkına ne yapmam gerek? Valla neye inanacağımı şaşırdım.

Türknet Sorunsalı Yapa - Vaen
    Türknet Sorunsalı Yapa - Vaee No 2126515862

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• VAE'ye geçiş isteyin. Aksi taktirde başka servis sağlayıcıya geçeceğinizi söyleyin. Geçirirlerse devam edersiniz geçirmezlerse zaten taahhüt yok bir şey yok direkt başka servis sağlayıcıdan VAE üzerinden hizmet alabilirsiniz.
  • bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 18:25:12 >
  • Hat adsl 2044 m santral uzaklığım var yapadayım. Vdsl e gerçersem hız alamazmışım, Ama ne hikmetse 8 mbiti yıllardır geçemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım.
    Madem öyle neden alt yapıda koskoca yazıyor
    "tebrikler aktif alt yapımızdasınız 75 mbit hız destekliyor" diye en sonunda kafayı yiyeceğim. 😊

• seninkinde yine haklı sebebleri var ama bana 35 mbts verecez dediler kopmalar oldu hala vermediler gittim VDSL modem aldım masraf ettim 17 -18 mbts i geçmedi şikayet ediyorum ilgilenen yok ama peşini bırakmam para ödüyorum kardeşim sahtekarlık yapmasınlar 1 haftadır sorunu çözemediler ama faturaya gelinceye hadi öde hadi öde.
    bunlara pabuç bırakmayınız gelsinler port değişecekse değiştirsinler ben mi takip edeceğim bunları türktelekomun alt yapısını kullanıyorlar baskı yapsınlar alt yapıyı düzeltsinler beni türknet kandırdı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 metre uzaklıkta YAPA için 75mbps çıkması saçma. Sorgulama sistemindeki bir hata falan olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nomadio -- 20 Aralık 2019; 21:8:55 >
  • Yalnız bütün iss lerde mi hata vardır. Hepsi adres sorgusunda 75 80 mbit gösteriyor. Bu durumda iss altyapı sorgusu tek bir ana kaynaktan mı alınıyor. Yani TT hatalı veri sağlıyorsa bütün issler de buna göre mi şekilleniyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TürkNet Vs KabloNet
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • FIRAT122 F kullanıcısına yanıt
    bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 18:25:13 >
  • Sonuç herkesin bilgisi olsun, Türktelekom yeni almış olduğu kararla bir çok yere altyapı yatırımı gerçekleştirmiş ve gerçekleştirecekmiş. Şimdi ben yapada olduğumdan santrale 2045 m mesafem olduğundan dolayı vae ye geçmem gerekirdi çünkü vae de 85 mbit hız alıyorum. Fakat türknet vae kullandırmadığından komşularımla birlikte bugün iptal ettirdik. Demem o ki türknet bu mantıkla çok yaşamaz bazı şeyleri değişmesi gerek, santrale yakınsan süper hız alırsın değilsen vae yi beklersin, soruyordum türknete ben nasıl 75 mbit hız alırım diye söylediği ya santrale telekom binasına yakın bir yere taşın yada telekom binası sizin oraya gelmesi gerekir, bu durumda Türknetliysen ömrü billah bu hızları alamazsın. Türknetin sonu geliyor gibi, sistemi değişmesi gerek. Bilginiz olsun diye belirteyim dedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: FIRAT122

Sonuç herkesin bilgisi olsun, Türktelekom yeni almış olduğu kararla bir çok yere altyapı yatırımı gerçekleştirmiş ve gerçekleştirecekmiş. Şimdi ben yapada olduğumdan santrale 2045 m mesafem olduğundan dolayı vae ye geçmem gerekirdi çünkü vae de 85 mbit hız alıyorum. Fakat türknet vae kullandırmadığından komşularımla birlikte bugün iptal ettirdik. Demem o ki türknet bu mantıkla çok yaşamaz bazı şeyleri değişmesi gerek, santrale yakınsan süper hız alırsın değilsen vae yi beklersin, soruyordum türknete ben nasıl 75 mbit hız alırım diye söylediği ya santrale telekom binasına yakın bir yere taşın yada telekom binası sizin oraya gelmesi gerekir, bu durumda Türknetliysen ömrü billah bu hızları alamazsın. Türknetin sonu geliyor gibi, sistemi değişmesi gerek. Bilginiz olsun diye belirteyim dedim.
    Kesinlikle katılıyorum size

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.