Şimdi Ara

turknet steam download problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • turknet ile uzun zamandır steamden bir şey indiremiyorum. yeni bir pc almıştım sorun onda olabilir diye aylardır, bios driver ne varsa guncelledim .Ama hiç çözülmedi. Steamden bir şey indirmiyor. modeme reset atınca 1 dk indiriyor sonra gene kesiliyor. bir yerde kısıtlama var gibi . pc de herhangi bir sorun yok . sırf öğrenmek için mobil veriden ile steamden 10 gb indirme yaptım sorun cıkmadı.

Aynı zamanda http uzantılı siteye de bağlanamıyorum . https uzantısı olunca 35-45mbps arası hızı alıyorum . destek açıyorum cumadan beri dönüş yapan yok. Türknet kısıtlama mı yapıyor ?

EDİT: Sorunun türknet ile alakası yokmus her şey modemden kaynaklanıyormuş. iki kişi test edip onayladık.

Çözüm: : zyxel vmg3312-b10b modem kullananlar, modem arayuzunde güvenlik kısmından ebeveyn kontolü aktif ise devre dışı yapın. Sorun çözülecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mskc -- 3 Temmuz 2019; 23:59:4 >

• sorunun video linki
    https://youtu.be/BjVtGJWpwfE
  • Kısıtlama vardır büyük ihtimalle. Eger türknetten cevap alamak ıstıyorsanız sıkayetvar ve btkya aynı anda sıkayet kaydı acın anca oyle dönerler yoksa pek takmıyorlar.
  • Merhabalar, online içerik portalı Netflix'e en hızlı bağlanan, online oyun platformu Steam'e ise en hızlı ikinci bağlanan operatörüz. Yaptıklarımız sonucunda başarılı olmak ve ödüller almak, işimizi daha iyi yapmak için bizi her zaman motive ediyor.
    Sorununuzun neden kaynaklandığını bulup size yardımcı olabilmek için isterseniz bana GSM numaranızı veya müşteri numaranızı PM üzerinden iletin. Ben size yardımcı olmaya çalışırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

Kısıtlama vardır büyük ihtimalle. Eger türknetten cevap alamak ıstıyorsanız sıkayetvar ve btkya aynı anda sıkayet kaydı acın anca oyle dönerler yoksa pek takmıyorlar.
    zaten bugun dönmeselerdi her yere yazmayı düşünüyordum . şu an uğraşıyormuş gibi yapıyorlar bakalım nolacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhabalar, online içerik portalı Netflix'e en hızlı bağlanan, online oyun platformu Steam'e ise en hızlı ikinci bağlanan operatörüz. Yaptıklarımız sonucunda başarılı olmak ve ödüller almak, işimizi daha iyi yapmak için bizi her zaman motive ediyor.
    Sorununuzun neden kaynaklandığını bulup size yardımcı olabilmek için isterseniz bana GSM numaranızı veya müşteri numaranızı PM üzerinden iletin. Ben size yardımcı olmaya çalışırım.
    pm attım bekliyorum .
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    cuma gününden beridir açılmış destek kaydında bir ilerleme yok. sadece biz ilettik diyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TürkNet Pubg Ping Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    VPN'e bağlanamıyorum (TurkNet)
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mskc M kullanıcısına yanıt
    bugun son kez iletişime geçip bizlik bir sorun yok. her şey normal siz bir modeme bakın dediler. Ama akşam doğru internet gidip geldi ve şu an düzelmiş durumda.
  • quote:

Merhabalar, online içerik portalı Netflix'e en hızlı bağlanan, online oyun platformu Steam'e ise en hızlı ikinci bağlanan operatörüz. Yaptıklarımız sonucunda başarılı olmak ve ödüller almak, işimizi daha iyi yapmak için bizi her zaman motive ediyor.
    Twitchh için limiti kaldırır mısınız artık?
  • The Time Lord kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, Twitch yayınlarında her hangi bir kısıtlama yapmıyoruz.
  • quote:

Merhabalar, Twitch yayınlarında her hangi bir kısıtlama yapmıyoruz.
    Lütfen bizi kandırmayın, VPN açıkken yayınlar donmuyor, kapalıyken donuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Time Lord kullanıcısına yanıt
    benim sorunum da buydu. http siteye vpn ile girebiliyordum ama normal girmiyordu. steam da indirme yapmıyordu. Talep açınca Biz de her şey normal diyorlar. Sorun modemde olabilir dediler ama düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mskc -- 21 Haziran 2019; 14:25:58 >
    Bu sorunu yaşayan kullanıcılarımız bize performans sorunu kategorili bir destek kaydı açarak kaydın içerisine yaşadıkları sorunları yazsınlar. Detay olarak trace testi yapıp kaydın içerisine eklesinler. Gerekli kontrollerimizi tekrar yapalım. Sizlere net bir geri dönüş yapalım. Ancak arka planda biz bir sorun görmüyoruz. Dediğim gibi detaylı bir şekilde tekrar kontrol edelim.
  • trace kaydı da gönderdim onda da sorun yok dediler modemi kontrol edin dediler. Ama çözüldü. modemde sorun olmadığı ortaya çıktı. The Time lord, sen de destekten yazıp bir dene şansını belki seninki de çözülür.
    size de teşekkürler en azından sorunlarımızı iletiyorsunuz. iyi günler
    Buranın bir iletişim kanalı olduğunu unutmamamız gerekiyor tabii. Ben siz değerleri kullanıcılarımıza elimden geldiği kadar yardımcı olup, sizlerin sesi olmaya çalışıyorum. Ciddi sorunlar yaşandığında durumu hemen ilgili ekiplerimize ileterek aksiyon aldırıyorum. Bunların bilinmesi gerçekten çok önemli... Anlık müdahalelerle çözülecek sorunlar kadar detaylı olarak incelenip gerekli testlerle kontrol edilmesi gereken sorunlar var. Bu sorunları birbirinden ayırmamız lazım.

Bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayışınız ve hakkımda yazmış olduğunuz bu güzel düşünceler için ben size teşekkür ederim. Farklı bir sorun veya problem yaşamanız durumunda bana buradan istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. İyi ve sorunsuz kullanımlar dilerim.
    bu arkadaşın yaşadığı sorunun birebir aynısını ben yaşıyorum. Kaç gündür afedersiniz oramı buramı yırttım ama tarafınızdan bir çözüm hala yok böyle giderse btk ya ve gerekli yerlere şikayetimi verip servis sağlayıcımı değiştireceğim. Pm üzerinden size GSM numaramı gönderdim lütfen ilgilenin.
  • steam de indirme sunucusunu Türkiye yerine Luxemburg yapıp deneyin bir de
  • quentoxhat Q kullanıcısına yanıt
    Merhaba, PM üzerinden yanıt verdim. Sorunun takibini yapıyorum. Güncel bilgi almam durumunda PM üzerinden bilgi vereceğim.
  • bu sorunu yaşayan zyxel vmg3312-b10b modem kullananlar için çözüm:

modem arayuzunde güvenlik kısmından ebeveyn kontolü aktif ise devre dışı yapın. iki kişi denedik sorun çözüldü. olayın turknet ile alakası yokmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mskc -- 5 Temmuz 2019; 10:20:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.