Şimdi Ara

turknet sultangazi 75.yil mah gigafiber talebi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
1
Favori
8.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fatih bölgesi için durum nedir? @TurkNetDestek

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

İstanbul Maltepe Bağlarbaşı Mahallesi ile ilgili bir çalışmanız bulunuyor mu 2022 için?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, planlama listesinde bölgeniz yer almıyor. Talep olarak ekiplerle paylaşacağım.
  • Turknet gören oldu mu acaba 75.yıl mah sultangazi de ne zaman yapacaksınız su alt yapıyı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vdt61 V kullanıcısına yanıt
    Merhaba, çalışma 75. yıl mahallesinde başlayacaktır ancak net tarih henüz bizimle paylaşılmadı. Bilgi aldığımız zaman buradan size ileteceğiz.
  • 75.yıl mah. Sultangazi bölgesi için gigafiberde son durum nedir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • denizdalga58 D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yakında çalışmalar başlayacak ama tam süre bilgisi veremiyorum.
  • Sultangazi/İsmetpaşa mahallesi için çalışmalar ne zaman başlar @TurkNetDestek Buralarda Türk Telekom kabloları çekip gittiler, siz önce gelirseniz, çok müşteri toplarsınız binamızda 3 kişi fiber internet bekliyoruz.

• Harry Kewell kullanıcısına yanıt
    Merhaba, planlama içerisinde yer alıyor ama tam süre bilgisi veremiyorum.
  • Kadıköy-Merdivenköy Mahallesi için bir planlama var mı?

• Aklı Selim A kullanıcısına yanıt
    Merhaba, adresiniz planlama içerisinde yer almıyor. Talebinizi proje ekibimiz ile paylaşacağım.
  • Şubat ayı da geçti ortada hiçbir şey yok

• Vdt61 V kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bize tarih bilgisi iletmediği için Sultangazi 75.yil mahallesi için net bilgi veremiyorum. Şu an listede yer alan bir bölgemiz ve bu yıl içinde tamamlanması da ön görülmektedir.
  • 75.yıl mah 1313.sok Sultangazi gigafiberde herhangi bi gelişme yaşandımı acaba belediye izinleri tamamlandımı?

Merhaba, planlama içerisinde ama çalışmalar için şu anda süre bilgisi veremiyorum.
  • Sultangazi İsmetpaşa Mahallesi 89. sokak ne zaman gelir acaba?

• lewizsthank1 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilettiğiniz bölge yakın zaman içinde çalışma başlayacak yerler arasındadır ancak net tarih iletemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 26 Şubat 2022; 8:23:53 >
  • 75.yıl mahallesi Sultangazi Bolgesi gigafiber altyapısı için belediye izinleri,kazı işleri icin izin alındımı acaba. Mart ayı geldi hala bir gelişme yok 2022 de başlanılacaktı çalışmalara.

Merhaba, süreci proje ekiplerimiz devam ettirmektedir. Gerekli yasal onaylar alındıktan sonra çalışmalar başlayacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.