Merhabalar, Yaklaşık 1 aydır türknet telefon ile Bulgaristanı arayamıyorum. Şuanki sorunum 1 aydır sürüyor ve 11 günlük destek talebim mevcut. Bu sorun ara ara tekrarlayıp duruyor. 3, 5 günde çözüme kavuşturmuşlardı. Bu sefer 11 gün oldu hala tık yok. Oyalayıcı mesajlar atıp duruyorlar. Ortalama çözüm süreniz nedir diyorum, ilgileniyoruz diyor. Enteresan firma... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türknet Telefon Yurtdışı Aranmıyor
-
-
Merhaba, destek kayıt numaranızı paylaşır mısınız? -
OIM den yanıt alamıyorum zaten.
Sizden gelir mi bilemedim.
Destek Numarası: 54720151
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz_Peynir -- 10 Ağustos 2022; 18:28:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, arıza süreciniz ile ilgili ekiplerimiz çalışmalara devam etmektedir. Gerekli kontroller tamamlandıktan sonra arızanızı çözümleyerek size bilgi vereceğiz. Bu konu ile ilgili aciliyetinizi ekiplerle ayrıca ileteceğim. -
15 gündür çözülemediğine göre çok büyük bir arıza olması gerekiyor.
Bu kadar büyük bir arızayı 1 aydır sizin fark etmemeniz daha da vahim bence.
Memleketteki yaşlılardan haber alamadığımız için, gitmek durumunda kaldık sizin yüzünüzden.
Dönüşte başka operatöre taşımak için başvuru yapacağım.
-
Konuyu ilgili ekiplere ilettim, en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. -
Niye gitmek durumunda kaldınız hocam başka telefon yok muydu?
-
Köyde yaşlı insanlar. Cep telefonu vs yok.
Tanıdık birisinin cep numarası da yok, gidip bakar mısınız diyeceğimiz.
Telefon yurtdışı cep arıyor, sabit arayamıyor.
-
Hocam çok özür diliyorum, cep telefonu yok demişsiniz ama yedek olarak bir tane tuşlu telefonu eve koymak zor değil açıkçası. Sonra tanıdık birinin cep no su yok demişsiniz. Yani umudunuzu Turknet in veya bir başka firmanın sabit telefonuna mı bağladınız tamamen?
Şimdi ben şunu anlıyorum,
1)Allah korusun tüp kaçağı olup ölseler haberinizin olması mümkün değil. Ağaç dalı düşse telefon kablosunu koparsa haberinizin olması mümkün değil. Alternatifler çoğaltılabilir.
2)Hiç mi komşu, eş dost yok? Ya ben ulaşamadım bir yanına gidip beni arar mısınız diyebileceğiniz, bu köyde sadece aileniz mi yaşıyor?
3)Hadi eş dost hiç kimse yok, o köyün bir muhtarı, imamı vb vardır. Gidip onlara benim burada yakınlarım var ama cep telefonları da yok, ben onlara arayıp ulaşım sağlayamadığımda sizi arasam gidip evde bakar mısınız diye niye rica etmediniz? Ya da ailenizde numaranız vardır, dersiniz ki benim numaramı imama ver, muhtara ver bir şey olursa beni arasınlar.
Çok özür diliyorum hocam belki mesajım size kırıcı gelebilir ama Allah ın umuduna yaşayan insanlar anladığım kadarıyla. Sonuçta bu insanlar o köyde yalnız yaşamıyor, illaki komşu vardır bir şey vardır yani.
Sonra arayıp ulaşamadım o yüzden çıkıp köye gittim demeniz beni çok güldürdü. Yani yüzlerce alternatif sayabilirim onlara her türlü ulaşırdınız. Mesela o köye bakan jandarmayı arayıp ben şuradayım ailem orada, arayıp ulaşamıyorum kimseyi de tanımıyorum deseniz onlar der ki bizde muhtarın telefonu var sana verelim ara sor ya da kendisi seni arar biz numaranı veririz derler.
Hayır kırsalda bu gibi konuların nasıl işlediğini bilmesem eyvallah ama ne bileyim be hocam...
Ya hepsini geçtim, bağlı olduğu ilçenin kaymakamlığını arayıp şu şu köyün muhtarının telefonunu verir misiniz dediğinizde anında veriyorlar.
+Alo muhtarım merhaba şu şu şu kişiler benim ailem arayıp ulaşamıyorum, size zahmet bir bakabilir misiniz?
-Baktım baktım, iyilermiş.
Bitti gitti bu kadar yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 11 Ağustos 2022; 13:29:49 >
-
Bir çok noktada hak veriyorum ama köy dediğim yer Türkiye içerisinde değil, Bulgaristanda.
Şimdiye kadar da sorunsuz çalışan bir hizmetti. İnternet kopsa telefon her daim çalışırdı. İlk defa telefonun olmayıp, internetin çalıştığı bir durum ile karşı karşıyayız.
Bu arada telefon her tarafı arayabiliyor, sadece yurtdışı sabit numaralarda sıkıntı yaşıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz_Peynir -- 11 Ağustos 2022; 13:36:12 > -
Olsun hocam, oranın da yerel birimleri vardır benzer şekilde. Muhtar yoktur o bölgeye bakan bir yetkili vardır, o yoktur kilise papazı vardır, o yoktur haham vardır. Vardır oğlu vardır yani.
Anladım ben sizi hocam, düzelir insallah en kısa sürede.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 11 Ağustos 2022; 13:37:23 > -
Sorun dün itibariyle çözümlendi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Keyifli kullanımlar dilerim -
Aynı sorun bende var oim baya bir zaman önce destek kaydı açtım sorunu hala çözülmedi ne yaptılarsa bozular
-
Merhaba, konu ile ilgili açık bir destek kaydınız var mı? Kayıt numaranızı yazabilirseniz kontrol etmek isterim. -
Destek kaydım çok uzun süre önce açtım konu çözümlenmedi ben destek kaydını kapattım
-
Tekrar kayıt oluşturmanızı rica edeceğim. İlgili birimimiz çözüm için destek olacaktır. Benimle buradan da iletişime geçebilirsiniz. -
Benim sorunum da çözüldü ama bilğisiz çalışanlar mevcut
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X