Şimdi Ara

TurkNet 'ten, çalışmadan maaş almak... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 26 gün oldu ankastre gelip bakmayan türk telekom saha ekibi ve sorunu şimdi modem kurulumuna atan ekibe selam olsun. 1 aya yaklaştım internetim yok. Boş yere yaptığım masrafların faturasını çıkaralım.

24 tl (12 metre utf-6)
    20 tl mobil internet
    130 tl (x firması iç tesisat not: Boş yere kablo çekildi.)
    20 tl mobil internet
    20 tl mobil internet
    20 tl mobil internet
    110 tl mobil internet
    50 tl uzman elektrikçi (modem ve dsl kablo testi)
    +
    ----------------------
    394 tl

394 tl 26 günde bana çıkan fatura. İşin komik kısmı hala internete sahip değilim... İstediğim şey 4.5g hızında olmayan stabil sınırsız ve aylık ödeme yapacağım SABİT internet sağol türknet...
  • Hocam üzdünüz. Kendi sinirimi unuttum sizin yaşadıklarınızı okuduğumda. Bu arada ben de ise talip olabilirim. İstediğim bölüm ise sık sık internet kesilmesi. Konuda uzmanlaştım.

Sayın .... Ben Uğur. Hattınızın x saat x dakika x saniyedir bağlı olduğunu görmekteyim. Destek kaydını kapatıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YavuzGurhan Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba, maalesef bazı arızalarda çözüm süreci uzayabiliyor. Ancak sorunun biran önce çözümlenmesi için teknik ekibimiz çalışıyo. Arıza bittikten sonra Online işlem merkezinden fatura başlığı altında kayıt oluşturmanız durumunda hizmetinizi kullanmadığınız günler hattınıza indirim olarak tanımlanacaktır.
  • Derdim para değil, internetsizlik...
    Merhaba, arızanın çözümü için arkadaşlarım yerleşik operatör ile iletişim halindedir. Ekiplerden güncel bilgi almamız durumunda sizinle paylaşacağız.
  • 1 aydır haber veriyonuz ekip çıkarıyonuz zaten icraat sıfır. 17 sinde tam 1 ay olacak hala internet yok arkadaş
    Merhaba, yaşadığınız sorunu ekiplerimiz çözümledi. Hizmetiniz 2 saat 27 dakika online durumdadır. Keyifli kullanımlar dilerim.
  • DSL sabitlenmiyor mu? Hiç mi yok?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NT2L

DSL sabitlenmiyor mu? Hiç mi yok?
    Hiç yoktu ttnet beyler zahmet edip hatta ışşık verebildiler 1 ay sonunda
    Merhaba, bazı arızalarda maalesef çözüm süresi uzayabiliyor. 14.09.2020' de arızanız giderildi ve hattınız 3 gün 16 saat 52 dakika online görünüyor. Keyifli kullanımlar dilerim
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    1825989 hala kurulum için gün verecekler. Çok yavaşsınız
  • atmaca57 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kurulum kaydınız bugün açılmış. Kurulum ekipleri 24 saat içinde arama yaparak randevu oluşturacaklar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.