Şimdi Ara

Turknet'ten Memnun Olan Var Mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Valla ben yeni başvurdum 4 haziranda herşeyimi hallettim 11 haziranda randevu verdiler ekip için gelmediler randevularına şuan baglantımı yapabilirim fakat evdeki kablolarda sıkıntı var ekip gerekiyor düzeltilmesi için ben ücret verdim falan bayramdan sonraya sarkıttılar sanırım (bak sanırım emin degilim) şikayetleri umursamıyorlar kullanamadan bi bıkkınlık geldi umarım ping ve hız degerleri güzel olur eger açılırsa belki rahatlarım. Kısacası memnun değilim daha 12 günlük olmama ragmen.
  • Kabloda ne sorun var ki? Kurulum ekibi kablo isine pek girmez. Maksimum kablonun ucuna jak takar muhtemelen. Elektrikciyle sorunu halledip kendiniz kurmayi deneseymissiniz keske

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmeyi düşünüyorum ama baktığımda %50 şans görünüyor. Kimisi çok memnun, kimisi çok sövüp sayıyor. Ne yapsam bilemedim.
  • _AsDeRf_ _ kullanıcısına yanıt
    Ben ucretini odedim elektrikci yerine tum islemleri ekip yapmasi gerekiyor yani kullanilabilir bir sekilde teslim etmesi gerekiyor elektrikciye tekrardan neden para odeyeyim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lefrer

Ben ucretini odedim elektrikci yerine tum islemleri ekip yapmasi gerekiyor yani kullanilabilir bir sekilde teslim etmesi gerekiyor elektrikciye tekrardan neden para odeyeyim
    Apartman ici hatlarda problem varsa pek ala kabloyu elektrikci cekebilir. Senelerdir boyle bu durum. Ha ucret oduyorsaniz bu hizmeti de kapsar mi onu bilemem.

Zaten para odemeden once bu dedigimin muhakemesini yapmanizi tavsiye etmistim. Para verdikten sonra tavsiyeye bir ihtiyaciniz yok bekleyeceksiniz.

• _AsDeRf_ _ kullanıcısına yanıt
    Arastirip yazabilirsin suan da TurkNet boyle bir hizmet veriyor. Bilginiz olmadigi konularda cevap yazmazsaniz guzel olur.

• quote:

Valla ben yeni başvurdum 4 haziranda herşeyimi hallettim 11 haziranda randevu verdiler ekip için gelmediler randevularına şuan baglantımı yapabilirim fakat evdeki kablolarda sıkıntı var ekip gerekiyor düzeltilmesi için ben ücret verdim falan bayramdan sonraya sarkıttılar sanırım (bak sanırım emin degilim) şikayetleri umursamıyorlar kullanamadan bi bıkkınlık geldi umarım ping ve hız degerleri güzel olur eger açılırsa belki rahatlarım. Kısacası memnun değilim daha 12 günlük olmama ragmen.
    Hız mükemmel ping rezil durumda. Sağlıklı şekilde stanil bir şekilde interneti kullanamıyorsunuz. Rezil bir durumdayım şu an TTNet’e çok haksızlık etmişim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Taahhut olmadigi icin basvurdum video acsin yeterli

• quote:

Arastirip yazabilirsin suan da TurkNet boyle bir hizmet veriyor. Bilginiz olmadigi konularda cevap yazmazsaniz guzel olur.
    Turknetin boyle bir hizmeti oldugunun farkindayim. Keske dedim turknete yaptiracaginiza elektrikciyle halletseydiniz dedim sadece. 2 mesaja ne gerim gerim gerildiniz. Siz foruma falan yazmayin hocam millet bir cevap yazinca bu kadar ters yapmaniz gerekmez.

• quote:

Taahhut olmadigi icin basvurdum video acsin yeterli
    Umatım açar ama sanmıyorum zira dandik dediğim TTNet ile twitch-source kaynak- olsun, Youtube -1080p sorunsuz, 4k iyi- olsun izletiyordu. TırtNetin internetiyle playerlar bile gözükmüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 Ay olacak gerçekten memnunum
  • 3 adet hatta turknet aboneliğim var. 2 yıla yakındır kullanıyorum. Hiç sorun yasamadım. Ziyadesiyle memnunum.
  • Bugün 19. gün, yeni abonelik değil,nakil oldu güya, hala internetim yok, ADSL ışığı yanmıyor, destek kaydı diye bir şey oluşturuyorsunuz, hiç bir işe yaramıyor.
    Kepazeliğin, rezilliğin boyutunu ve kaç gün süreceğini merak ettiğim için bekliyorum, bittiğinde başka bir firmaya geçeceğim.
    20 gün önce ben de "yok canım, sorunsuz bağlanır,bakma o kadar şikayet olduğuna" demiştim kendi kendime.
    Benim de tecrübem bu, keyfiniz bilir.
  • Durumunuz nedir hocam ?

Ust cevaplarda 6 gun oncesi yazdim ve suan hala yok her yerden bir sorun cikiyor anlamis degilim 2 3 ay once TT bagliydi gayet kullaniliyordu. TurkNet cok sorunlu.

• 1 yıldır Türknet kullanıyorum, ilk bağlantı yapılırken yaşanan sorunları bende yaşadım yaklaşık 3 hafta interneti düzgün bir şekilde kullanamadım ama ücret iade aldım onuda belirteyim.
    Sonrasında arada ufak tefek problemler oldu ama genel olarak memnunum, şöyle bir durumda var benim tavsiyem ile bir arkadaşım 2 alt sokağımda oturmasına rağmen 3 aydır internetsiz :D Türknet biraz şans işi sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.