Şimdi Ara

TÜRKNET'TEN MESAJ GELDİ (YAPA ALTYAPI) (YAPA GELDİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Santrale uzaklığın 800m ötesi ise pek bir anlamı yok.

Ama 200-300m falan ise 30 mbps üzeri upload hızları alabilirsin.
  • YAPA nın Allah belasını verecek

sakın heveslenmeyin internetini komple gidiyor 14mbit temiz temiz kullandığım internet bu YAPA saçmalığına geçirdikleri günden beri yok.
  • Evet bu sabah gelen mesaj ile yapa altyapı çalışmasının sona erdiğini söylediler modemi açıp kapatmamla o muhteşem görüntü ile karşılaştım. yapadan önce download 25-30 arası upluoad 2-3 arası idi. şuanki hızım download 45-50 arası upluoad 19-20 arası. teşekkürler TÜRKNET!TÜRKNET'TEN MESAJ GELDİ (YAPA ALTYAPI) (YAPA GELDİ)
  • enes13mes E kullanıcısına yanıt
    Santrale uzaksaniz yapa demek başka firmaya geçmeniz gerek demek. Ne yapsaniz da geri VAE'ye almiyorlar ayni durumdaydim baktim laf dinleyen yok iptal ettim başka firmaya geçtim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilyas77

Evet bu sabah gelen mesaj ile yapa altyapı çalışmasının sona erdiğini söylediler modemi açıp kapatmamla o muhteşem görüntü ile karşılaştım. yapadan önce download 25-30 arası upluoad 2-3 arası idi. şuanki hızım download 45-50 arası upluoad 19-20 arası. teşekkürler TÜRKNET!
    hayırlı olsun
    oimde santrale uzaklık kaç metre diyor

• think impossible T kullanıcısına yanıt
    bana vsdl model al diyorlar şimdi de, vdsl modem ile deniyicem eğer olmazsa iptal ettircem. bide utanmadan fatura kesmiş şerefsiz bu türknet müşteri memnuniyeti umrunda değil hiç bir şey sözleşmeden İnternetimi çat diye kestiler ya Allah belalarını versin

santral 600m mesafede çok uzak değil

• quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

hayırlı olsun
    oimde santrale uzaklık kaç metre diyor

Alıntıları Göster
    santrale uzaklık bilinmiyorr yazıyor malesef. bende merak ettim doğrusu.
    600metreden vdsl ile guzel bağlantı sağlanır fakat 50mbps gececegini sanmıyorum

Hocam 10mbits yeter bana internet olsun yeter yani

Merhaba, müşteri numaranızı bana PM üzerinden tam olarak yaşadığınız sorun ile birlikte iletir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Merhaba Sayın türknet yetkilisi,

altyapım YAPA ya geçtiğinden beri internetim ve telefonum çalışmıyor.

neden cevap yok? eğer türknet benim adresimde hizmet veremeyecekse bunu açık açık söyleyemiyor mu? bari söyleyin iptal ettirelelim yeter bu çin işkencesi
    TÜRKNET'TEN MESAJ GELDİ (YAPA ALTYAPI) (YAPA GELDİ)

altyapım türknet yapa olduktan sonra internetimde 30 dk da bir kesintiler oldu bana hayatı zehir ettiler çok şükür kurtuldum şu türknet illetinden.

• quote:

altyapım türknet yapa olduktan sonra internetimde 30 dk da bir kesintiler oldu bana hayatı zehir ettiler çok şükür kurtuldum şu türknet illetinden.

neye geçtiniz hocam?

• Türk telekoma geçiş yaptım türknet türktelekomun altyapısını kullanırken fena değildi kendi altyapısı olan yapaya geçirdiklerindne beri rezalet bi internet almaya başladım.

• quote:

Türk telekoma geçiş yaptım türknet türktelekomun altyapısını kullanırken fena değildi kendi altyapısı olan yapaya geçirdiklerindne beri rezalet bi internet almaya başladım.

valla şimdi kargodan geliyorum net speed e başvurumu yaptım. egerki memnun kalırsam sabahtan aksama kadar burdayım milleti turk netten kurtarıcam.

• ilyas77 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, abonelik aktif durumdaysa iletişim bilgilerinizi PM üzerinden benimle paylaşmanız durumunda size yardımcı olacağım.

teşekkürler almiyim canım biz o tufaya bir kere düşeriz TÜRKNET'TEN MESAJ GELDİ (YAPA ALTYAPI) (YAPA GELDİ) 

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.