Valla açıkçası birileri kesinlikle TurkNet'in abonelerinin/başvuranlarının numaralarına rahatça erişebiliyor orası kesin. İçeriden birileri gizli de satıyor olabilir bilmiyorum ama Netspeed'den TurkNet'e başvurduğum andan itibaren transfer olduktan 1 hafta sonrasına kadar her gün taahhütüm dolmuş, şöyle kampanyamız var, şuraya tıklayın vs. konulu aramalar aldım. Tesadüf olması imkansız bunun. Umarım kurum değil de aranızda bir satıcı vardır ve bulursunuz. Gerçekten rahatsız edici, eğer öyle bir kişi varsa bulup lütfen hapse bile attırın. |
TurkNet'ten Önemli Duyuru (2. sayfa)
-
-
Merhaba, hiçbir 3. şahıs ile bilgileriniz asla paylaşmıyoruz ancak bu durum uzun süredir devam ediyor, biz de farkındayız. Yasal süreçler başladı, gerekli aksiyon mutlaka alınacaktır. -
0850 520 28 23 Bu gün tam 4. kez aradı. TürkNet Genel Müdürlükten arıyoruz. Geri kalan hikaye aynı. Artık şu dolandırıcılara gereken yapılsın.
-
Merhaba, bilgi verdiğiniz için teşekkürler. Numarayı ilgili ekiplere ileteceğim. -
Sayın Türknet yetkilisi bu durumlarda Türknetten aradığını söyleyen numaralardan bununla alakalı yani (Şuan Türknetle görüşüyorsunuz) mesajı tarzında bir sms istiyorum böyle bir uygulamanız var mı şayet varsa iyi yoksa bu tür bir güvenlik adımı yani arama esnasında teyit amaçlı yollasanız nasıl olur ? Size mesaj maliyeti olsa da prestij daha önemli.
-
Merhaba, bu şekilde bir uygulamamız yok ama önerinizi paylaşacağım -
02162030589 bu numarada Türknet adını kullanmakta.
-
Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Bu konuda hukuki yollara başvuru yapıyoruz. -
abone olmayı düşünüyorum bir süredir ama bu konu beni engelliyor yada abonelik için farklı bir yöntem düşüneceğim, hadi telefon numarası paylaşımını geçtim birde kimlik bilgileri çok sıkıntılı zaten her şeyimiz ifşa olmuş durumda
-
Merhabalar, öncelikle bilgileri bizim paylaşmadığımızı belirtmek isterim. Bu konuda hukuki yollara başvuru yapıyoruz ve bizim içinde oldukça önemli bir konu hassasiyetinizi anlıyorum. Hukuk regülasyon ekibimiz süreci takip ediyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X