Türknet müşterisiyim Türk telekom evde nete geçicem benden türk telekom ısrarla transfer için türknet hizmet no istiyor 17-18-88 numaraları ile başlamalıymış. Öyle bir numara yok fatura üzerinde.
Deliricem bilgisi olan var mı kurtulmak istiyorum türknetten.@TurkNetDestek
turknet online işlemlere girin teknik bilgiler kısmında en üstte devre numarası yazıyor onu vericeksiniz turk telekoma 88 ile başlıyor genelde
Merhaba, XDSL numaranız online işlem merkezinde teknik bilgiler kısmında devre numarası olarak yer alıyor.
Teşekkürler bugün Türk Telekom il müdürlüğüne gittim transfer işlemini başlattım en kısa sürede veda edeceğim inşallah TürkNet'e
Ben Sen Olamam
kullanıcısına yanıt
Umarım geçisiniz hayırlı olur.
inşallah olucağına inanıyorum zaten telekom al yapısından hizmet alıyordum ss turknet ti lanet gelsin pandemi dönemi evde çalıştım burnumdan geldi kopa kopa bir hal oldu net yoğunluktan.
O zaman evden çıkmadığım için hep erteledim şimdi iş balı yaptık şirkette o yüzden uğradım geçişi başlattım gözüm bir daha görmesin türknet mi asla.
Ben Sen Olamam
kullanıcısına yanıt
Merhaba, sizi aramızda göremeyeceğim için üzgünüm. İyi günler dilerim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme