Şimdi Ara

Türknet Upload Kısıtlaması [Belgelerle Birlikte] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
1.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Güncelleme: Bugün türknetten arayıp arızam devam edip etmediklerini sordular. Bende arızamın devam ettiğini, hala daha 4mbps upload verilmesine rağmen 1.8 aldığımı söyledim. Arayan çalışanda "Efendim şuan panelde 51mbps download 4mbps uplaod gözüküyor, modemi resetleyebilir misiniz yada yeniden kurulum gerçekleştirebilir misiniz dedi." Bende arkadaşa 2 farklı modemle denediğimi, telekomdan adam getirterek kabloya falan baktırdığımı, hiçbir problem bulunmadığını belirttim. Modemdeki snr değerlerini, bozulma değerlerini falanda gönderdim. En son beni arayan arkadaş şöyle dedi: "Durumu teknik ekiplere bildireceğim, şuan benim önümdeki panelde 4mbps upload gözüküyor fakat siz bu hızın sınırlandığını söylüyorsunuz. Şuan benim bu panelden yapabileceğim bir şey yok fakat gerekli yerlere durumunuzu bildirip port kontrolü sağlayacağım dedi. Çünkü durumun sizinle bir alakası yok gibi görünüyor modem değiştirmişsiniz, gerekli kontrolleri yaptırmışsınız ben gereken yerlere durumu ileticem, en yakın zamanda size geri dönüş sağlanıcak dedi. Eğer durum düzelmezse bize bildirin dedi. Bakalım arkadaşlar ne olacak bende merak ediyorum 30 dk telefonla görüştük durumu anlattım..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bu herkeste aynı..

İlk sözleşmede herkese 4 veriliyordu sonra 2 ye indirdiler, sonra kotayı kaldırdılar peşine uploada ayar çektiler yapalar 4 de kaldı diğerleri 2 de sabit herkes mağdur...

Upload göze batmıyormuş gibi duruyor ama download kadar önemli olduğunun farkında olan kişi sayısı çok az..

Benim modemde 30 küsür upload verisi var 4mbit tanımlı fakat aldığım 1.8 istekte bulundum en fazla 2 verebiliyoruz dediler ama sözleşmede farklı okuduğuma eminim bulursam kopyasını atarım buraya sanırım şöyle bir şey geçiyordu (altyapının desteklediği kadarıyla) gibi bişeyler..

Yazılımsal kısıtlama olduğu çok bariz belli zaten turknetdestek bunu doğrular gibi konuşuyor yapa 4 vea 2 dedi kesti attı..

Yeni paketler çıkana kadar yapabileceğimiz bişey yok 4 5 8 versin 10 20₺ nin önemi yok zaten diğer firmalarda cacık paketler 75 80den başlıyor biz 60 veriyoruz 9 senedir tt müşterisiydim bıraktım türknet köklü bir firma ama işte belini ne büküyor bilmiyoruz neden böyle bir kısıtlama var bi açıklamada yapılmış değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.