Şimdi Ara

Türknet vdsl diyor türk telekom adsl diyor hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar öncelikle. Türknet alt yapı sorgulamasında 35 mbps internet alabileceğim gözüküyordu bende vdsl abonesi ildum ve vdsl modem söyledim(300tl). Bu sabah türk telekomdan birileri geldi buraya vdsl değil adsl ve en fazla 8 mbps internet gelir dedi. Alt yapı sorgulama 35 mbps diyordu. Adsl gelicekse başka bir yerdende alabilirim. Hangisi doğru söylüyor. Millennicom ve türknet sorgulamaları burada. Millenicom türktelekom altyapısı türknette kendi alt yapısını sorguladı ikiside vdsl alabilmemi gerektirmiyor mu?

• Milenicom oris netpseed sorgulattin mi.?türknete güven olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 3 Haziran 2020; 10:11:36 >
  • Turknete geçme zaten zamlanacakmış fiyatı önümüzdeki ay
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEHZADE63

Milenicom oris netpseed sorgulattin mi.?türknete güven olmaz
    evet milenicom 39 mbps diyor türk telekom alt yapısına diğerleride
  • ve türktelekom hipernet altyapısı varmış türktelekom sorgulaması öyle diyor. hipernet 100mbpsye kadar destekliyor.
  • Bana da hocam 35 dediler 16 alıyorum. Müsait olduğum bir zamanda arayıp konuşacağım iddia ettikleri hızın yarısını alıyorum sürekli.
  • Extranet ten bak bir de

https://www.extranet.com.tr/altyapi/
  • Merhaba, bulunduğunuz bölgede VDSL boş port sorunu yoksa VDSL hizmet alacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, bulunduğunuz bölgede VDSL boş port sorunu yoksa VDSL hizmet alacaksınız.
    teşekkür ederim cevabınız için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.