Şimdi Ara

Türknet vdsl önerir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telekom ile 3 gün sonra sözleşmemiz bitiyor bugün aradık 35 mbps sınırsıza 180 lira dediler. Telekomu kullanma sebebimiz stabil olması başka hiçbir artısı yok. Türknet kullananları görüyorum akşamları sürekli kesiliyor, çok yüksek ping oluyor ve destek ekibinden muhatap bulamıyoruz gibi sürüyle yazı gördüm. Genel olarak kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum. İstanbul Avrupa'da ikamet ediyorum gigafiber desteklemiyor normal vdsl bağlanacak.

• 2 aydır TurkNet kullanıyorum. Aynı anda evde TT'da var, ev halkı kullansın beni rahatsız etmesinler diye TurkNet bağlatmıştım ki, TT'a göre ping konusunda oyunlarda bazen daha iyi, bazen aynı, bazense +10 ms alıyorum. Yani sunucuya göre değişiyor. Kocaeli'ndeyim İstanbul sunucularında 12ms ile oynuyorum.

Gece gündüz farketmeksizin hızım/pingim sabit.

Müşteri hizmetlerine işim düşmedi fakat hattında anormal sorunlar yoksa 3-5 saatte hallederler..

Nihayetinde evdekiler kullansın diye bağlattığım TurkNet'i sadece ben kullanıyorum, memnuniyetim hat safhada..

Saha dolabı evin önünde, hat 125mbps destekliyor, 78mbps hızı sabitledim kullanıyorum.

Tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke birkaç gün önce telekomu arayıp taahhüt yenileseydiniz. 100 Mbpsi 136dan aldılar. Dün sona erdi. Bir arayıp şansınızı deneyin diyeceğim ama bugün itibarıyla sitesindeki kampanya fiyatlarına bile zam geldi.
    https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-evde-internet-kampanyalari-fibernet-hipernet-adsl--67591385-1239

Turknet'in en büyük sıkıntısı tek fiyat politikası. Gigafiber alan karlı da ADSL/VDSL alan için pek de uygun olmuyor.

Diğer operatörleri de deneyebilirsiniz. Comnet 35 Mbps 69 TL, Gıbırnet 35 Mbps 100 TL. Geçiş yaparak ek ücret ödemeden ve portunuzu kaybetmeden devam edebilirsiniz.

• Ben önermem. Telekomda yaşadığım problem dolayısıyla bende kendilerinden internet almak istedim, portta sorun gözükmedi önbasvuru yaptim, sözleşme imzaladık ama Telekom kaynaklı bağlantı ekipleri bağlantıda sorun çıkardı. Önbasvuru sözleşme gönderip imzalatirken ilgi alaka çok iyi ama bağlantı ekibi Telekom kaynaklı problem olunca birden irtibatı kestiler. Başta söyledim burada Telekom bu şekilde problem yaratıyor dedim. Buna rağmen biz hallederiz yaparız bağlarız yaklaşımla konustular. Sonuç ortada.

• Merhaba, PM üzerinden bilgilerinizi paylaşır mısınız?
  • Port mort işleriyle uğraşmamak için TT ile sözleşme yeniledik. Gigafiber gelirse kesinlikle geçiş sağlarız.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arıza yaşadığınız anda kesinlikle ilgilenmezler. Boşuna paranızı kaptırmayın. Gigafiber diye üç beş kişiye sağladıkları olmayan hizmetin viralini yapıyorlar. Başka alternatifiniz varsa onlara yönelin.

• katarsis222 K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, uzman ekiplerimize her zaman online işlem merkezinden ualaşbilirsiniz. Sizlere sosyal medya kanallarımızdan da destek olmaktayız. Yaşanılan arızaları en hızlı şekilde çözümlemekteyiz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Kardeşim sizin bu uzman ekipleriniz 100 mbps hızım 2-3 aylık kullanımdan sonra neden her destek talebi attığımda 30 lara kadar düşürülmüş tam 3 yıldır düzeltilmemiş, neden benden fibercilerden daha fazla para alınıyor onu bir açıklasınlar. Vdsl müşterilerinizin sorunlarıyla ilgilenmiyorsunuz. Verdiğiniz hız 20 30 aldığınız para 140 lira. Destek talebi falan uğraştığınız yok. Anca iki üç kişiye bağladığınız gigafiberin reklamını yapın.

• katarsis222 K kullanıcısına yanıt
    Konuyla ilgili aktif ya da daha önce açılan bir destek kaydınız varsa numarasını iletir misiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.