Şimdi Ara

turknet ve saha ekibinin ahlaksızlığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

bu mağduriyete sebep olan ekibe hangi cezayı verdiniz? buradan paylaşın kurumsal kimliğinizin kalitesine tanık olalım :)

• av.ak kullanıcısına yanıt
    Bu konu hakkında bana bilgi iletilmedi maalesef, dilerseniz size ulaşım sağlayarak bilgilendirme yapılması adına ekiplere yönlendirebilirim.
    Hiçbir ceza vermezler çünkü kurulumu yapan kişiler Türknet çalışanı değil. Türknet'in kendi fiber altyapısında Tekiz İletişim kurulumları gerçekleştiriyor. Tekiz'e bu durumu bildirebilirler ama bu konuda onlarda birşey yapmaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Onu yapan da tam orman çocuğuymuş gerçekten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkürler hocam, Allah razı olsun diyelim. Sizi zaten tanıyan tanıyor, insanlara yardımcı olmak istediğinizi biz biliyoruz ama aynı özveriyi saha ekipleri göstermiyor maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 24 Haziran 2022; 15:50:35 >
  • evet beyler. bugun ek guncelleme yapayım. dün sabah kahvaltı yaparken birden internet kesildi. turknet desteği aradım kablonuzla mı oynadınız gibisinden standart cevaplar verdiler ve 1.5 gün internetsiz kalmam sonucu yine aynı olay yaşandı.

dün binamda biri daha türknete geçmiş port olmamasından ötürü benim hattımı çıkarıp yeni hat alan kişiyi takmışlar. kurulum ekibinin şerefsizliği yüzünden 1.5 gün daha netsiz kaldım.

3ayda 2 olay buna ne diyorsunuz sayın @TurkNetDestek

Merhaba, yaşadığınız sorun için üzgünüm. Uzmanımız tekrar aynı sorunların yaşanmaması için gerekli çalışmayı yaptıklarını iletti.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.