Şimdi Ara

Turknet ve telefon no sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 10 aydır turknet adsl uyesıyım ve cok pişmanım, hayatımın hatalarından birini yaptım. Ilk 5 ay, 1 mbit internet aldım, telefon numaram değişerek yapa dan vae ye geçtim ve baglantım duzeldi

Bu 5 ay uğraşının sonunda tam düzeldi derken, bir anda her ay telefon numaramı iptal etmeye ve sonra beni arayıp alt yapı yuzunden telefon no nuz ıptal olmus, ya yenisine onay verin, ya iptal edin uyeliği demeye basladılar.

Bu şekilde de 3 telefon numarası daha iptal oldu, Agustos ve Eylul un yarısı ınternetsız gectı. Geldimiz noktada gene telefonum kapandı, gene aynı soruyu soruyorlar, telefon numaraınızı değiştirmemizi onaylıyor musunuz ? yoksa iptal edelim.

Bunlar derdi nedir ? Hatta para mı vermiyorlar telekom iptal ediyor, daha mı cok para ıstıyorlar, dertleri nedir cozemıyorum, ve robot gıbı ekranı okuyan musterı temsılcılerı harıc kımse açıp mantıklı bır acıklama vermıyor.

Turkiye gördüğüm en kötü şirket bu olabilir. Telekom dan kacalım dedik, özler hale geldik resmen.

Yorum ve yardımlarınızı bekliyorum, selamlar

• Ben sorunu anladım ve çözdüm, başına gelirse kaynak olsun diye yazıyorum, siz yapa dan vae ye ya da tam tersi bir işlem yapınca bazen sistem geçiş yapıldı onayını veriyor ancak arkada işlemi tamamlamıyormuş, bu da hizmeti almanıza ancak o hattın boşta gözükmesine sebep oluyormuş. Bunu özellikle kontrol etmek gerekiyormuş. Türknet in bunu anlaması tam 10 ay sürdü.

Ben sorunumu nasıl çözdüm ? Akşam telekom u aradım, paketi seçtim, ertesi gun 13:30 da bir arkadaş geldi hattımı modemimi kurdu vdsl i yaptı ve gitti. Eskinin hemen hemen 10 katı daha hızlıyım şu an ve üç kuruş biriktiricem diye çektiğim eziyet telefonlarda beklediğime hiç ama hiç değmedi, çok büyük hata yaptım bu 10 ay Turknet in iyi niyetine güvenerek, çünkü iyi niyetli ancak çok acemi ve bilgisizler. Devletin bu gibi şirketlere izin bile vermemesi lazım.

selamlar

Kaan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaan -- 22 Ekim 2018; 15:54:8 >
  • Valla ben turknetle sorun yasarsam hemen baska firmaya gecerim. Siz cok fazla sabretmissiniz. Su an baglantim iyi ama bir gun biliyorumki benimde basima gelicek benzer tarzda problemler.
  • Ben telekom a geri donmek hıc ıstemıyordum o yuzden turknet calısanı gıbı ugrastım resmen, ama sonunda anladım kı buyuk hata yapıyorum. Benım ıcın turknet, jetpa dan farksız su noktada.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTNET E-Fatura Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.