İyi günler arkadaşlar. Ben genelde oyun harici indirme yapmayan biriyim ve genellikle online oyunlar oynadığım için benim için indirme hızından ziyade ping değeri önemlidir. Oynamış olduğum oyunlar genelde yurtdışında serverleri bulunuyor cs go wow, diablo 2 vb gibi.. Eğer sunucu yurtiçinde ise problem yok ama dediğim gibi oynadığım online oyunların sunucuları yurtdışında olduğu için benim için ping değeri sıkıntı oluyor.
Şuan kullanmış olduğum internet ''Turknet'' ve yurtdışında örneğin frankurt sunucusuna bağlandığım sırada min 130-140ms gibi bir rakam alıyorum ve haliyle oyunların tadı kaçıyor. Son günlerde Turktelekom'a geçme niyetindeyim daha önce Turknet kullanmış gamer arkadaşlar varsa ping değerinizden memnunmusunuz rica etsem cevaplayabilirlerse çok iyi olur. Son olarak Turktelekom'a geçiş yapsam ping durumum dahamı iyi olur bilgili arkadaşlara danışılır teşekkürler :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme