selamlar hocam hala fixnettemisiniz acaba? memnunmusunuz bende tekrar tcp bağlantı kesintileri başladı, bununla ilgili bildirim bıraksak düzelme olurmu acaba? pek sanmıyorum ama yinede size sorayım dedim. hem yüksek ücret ödeyip hemde tcp kesintisi can sıkmaya başladı, oyunun ortasında aracı sürerken 5 saniye bağlantı kopup geliyor, bi bakmışım ölmüşüm. böyle hiç zevki yok, alternatif firma arıyorum, alternatifler arasında telekomda var. siz ne tavsiye edersiniz? |
Turknet vs Fixnet (Testler) (2. sayfa)
-
-
Merhabalar Gigaspeed var onu inceleyebilirsiniz
Ben kullanıyorum oyun oynamıyorum fakat iptv de hassas takılmalara gelmiyor sorunsuz kullanıyorum hattın iyiyse tavsiye ederim -
bende farklı firma bakıyorum, telekom fiyatları yüksek gelmiyorsa telekoma geçin derim. dsl mi fiber mi kullanıyorsunuz?
-
Altyapı tt fiber bugüne kadar çok firma denedim hepsinde irili ufaklı sorunlar var malesef.
-
evet öyle benimde kullanmadığım az firma kaldı, fiber altyapı sorun ihtimalini azaltıyor yinede, dsl bitik durumda. ya bütçeye göre en az sorun çıkaranı bulmak, ya da tt alıp devam etmek. netservices'i araştırıyordum en son.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 25 Temmuz 2024; 14:2:10 > -
Hocam veri akışı kesintisi sizdede devam ediyormu hala? Kayıt bıraktım ama düzelme olmadı, artık kesin değişikliği düşünüyorum, yalnız netservicesin pop noktası izmirdeymiş, o taraflardaysanız sizin için mantıklı ama bana istanbul tarafı lazımdı.
-
bende devam ediyor 3. ayımı doldurmama 20 gün kaldı süre dolar dolmaz başka bir sağlayıcıya geçeceğim
-
artık çok dikkat etmedim bir ara düzelmiş gibiydi, ben hiç kayıt filan açmadım. şu an x'e ve bazı yabancı sitelere girmiyor. (20dk sonra düzeldi) evet öyleymiş izmir pop. bakmaya devam e-devlet transfer vs bir kaç kriterim var ona göre seçeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 28 Temmuz 2024; 0:6:50 > -
Bende fixnet kullanıyorum yaklaşık 1 yıldır ve ilk defa bu ay sapıttı desem yeridir. Bu ay kendi kendine hız düşmeleri, yabancı sitelere girememe vs vs değiştiemeyi düşünüyorum kısacası Turknet e geçme niyetim var siz daha önce kullanmışsınız genel olarak nasıldı özellikle online oyun ve iptv de
-
quote:
Orijinalden alıntı: bykutluayBende fixnet kullanıyorum yaklaşık 1 yıldır ve ilk defa bu ay sapıttı desem yeridir. Bu ay kendi kendine hız düşmeleri, yabancı sitelere girememe vs vs değiştiemeyi düşünüyorum kısacası Turknet e geçme niyetim var siz daha önce kullanmışsınız genel olarak nasıldı özellikle online oyun ve iptv de
turknet aboneliğimde var ve tcp kesintisi hiç yaşanmadı. online oyunlarda çok rahatsız edici bir durum hatırlamıyorum ancak maç akşamları bir yavaşlık oluyordu bir ara sonra düzeldi belki yaz sezonununda etkisi vardır kullanımın azalması vs. altyapınız fiberse geçiş yapın dsl için fiyatları çok yüksek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 28 Temmuz 2024; 0:31:56 > -
Turknet'te iken ben Faceit alman sunucularına 300 ms alıyordum. Fixnet'te düzeldi bu ama benim altyapı sıkıntılı olduğu için hangi firmaya gidersem gideyim internet kopuyor. Telekom fiber çekmiş ona geçmek gerekiyor artık ama onda da fiyatlar uçuk. Telekom'un altyapısıyla hizmet veren firmalar var ama onlarda da çok fazla şikayet var.
-
Hangi firmada olursan ol telekom fiber dosediginde firmalar otomatik fibere donusum oluyor. Fibere gecince altyapi sorunun kalmaz. Bence bi ara sor fixnete -
quote:
Orijinalden alıntı: scatter
Hangi firmada olursan ol telekom fiber dosediginde firmalar otomatik fibere donusum oluyor. Fibere gecince altyapi sorunun kalmaz. Bence bi ara sor fixneteBende böyle değil. Hem VDSL hem de Fiber gözüküyor ama VDSL kullanıyorum hâlâ. Fiber'e geçince de modem verilecek, eğer başka firmaya geçecekseniz onu bize yollamanız lazım dedi. 100, 200 ve 500 mbit varmış da 500 mbit pahalı.
-
Alt yapı Vdsl hocam 1 yıllık peşin kampanyasını düşündüm aman aman fark yaşarmıyım kestiremiyorum kararsız durumdayım
-
Fibere gecince modem verecekler dogru. Baska firmaya gecerseniz fiber modem sizde kalir isteyemezler, ancak iptal ederseniz modemi gondermeniz gerekir. Modem kirasi gectiginiz firmaya odersiniz. -
Mantıklı olan dediğiniz gibi. Ben nakilde de modemi iade etmem gerekiyor gibi anladım ama yanlış anlamış olabilirim çünkü saçma modemi Edirne'ye kargolama olayı nakil yaptığımda.
-
Fiber kullaniyorsan nakilde de gonderiyorsun. Gittigin yerde fiberse yine telekom getiriyor. Yoksa kendi modemini kullaniyorsun. Fiberden fiber nakilde sacma aslinda ama bunlar hep telekomun isleri fiber modem onlara ait.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X