mevcut abonelere halen aşağıdaki fiyatlar geçerli. mevcut aboneler yine cezalandırılmış saçma sapan işler. getirisinden çok götürüsü olur. 35 vdsl fiber 400tl 100 vdsl fiber 465tl 200 fiber 660tl Bağlantı ve Aktivasyon Bedeli 950 TL. İlk faturanıza yansıtılır. Yalına Dönüşüm Vergiler Dahil 49 TL Hat dondurulduğunda ödenen aylık ücret Vergiler Dahil 150 TL < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerPC -- 6 Eylül 2024; 14:44:20 > |
Turknet vs Fixnet (Testler) (3. sayfa)

-
-
Tracert sonuçlarını paylaşır mısınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nereye istiyorsunuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1.1.1.1
146.66.155.1
146.66.158.1
155.133.248.53
155.133.246.66
155.133.248.53
155.133.246.66
EU bildiğiniz game server ip adresleri varsa onlarıda paylaşabilirsiniz teşekküler
-
1 yıldır sorunsuz kullanıyordum ama 2 ay dır garip bir ping sorunu var yurtdışı server bağlantısında , yan komşumda Türk Telekom var onda sorun yok bir iki defa yazdım ama çözüm yok muhtemel bende farklı iss geçeceğim kaliteli diye geçirdikleri fiyatı göz ardı ettik ama diğer ucuz firmalardan farkı kalmadı
Konuya çok hakim değilim bilgili arkadaşlarım varsa yardım ederse sevinirim. Konu yasaklı sitelere çok rahat vpn kurmadan dns değiştirmeden girebilmem modem ile alakalı değil kesinlikle iss alakalı diğer iss lerde de durum aynımı örnek discord da çok rahat giriyorum yada zamanında kapanan instegram a rahat girebilmiştim
iss ile alakalı doğru, bazılarında dns bile yasak modemden değiştiğinde dns hatası verebiliyor, mesela superonline bazen dns'leri fake adreslere yönlendiriyor. bu iş maliyetli olduğu için büyüklerde derin paket incelemesi (dpi) ve vpn engelleme, yavaşlatma varken, küçük isslerde daha basit ip adres bazında engelleme var. yani dns çalışıyor ama sitenin ip adresi yasaklandığı için erişemiyorsun. turk telekom, superonline ve kablonet omurgasından ne kadar uzak durursan o kadar sansürden uzak kalırsın.
ping için edirne'de bir pop noktası var ve burası bulgaristan sofya netix ile bağlı trafik önce buraya gidiyor buradan tekrar yurt içine girdiği için yurt içi pingleri normalden yüksekti zaten, yurt dışı için sofyadan avrupa pingleri kötü değildi, rotalar değişmiştir bakmak lazım aynı mı değil mi. bu arada fiyatları Turknet'le yarışıyor ve hiç rekabetçi değil. ping kötüleşmesi için tracert testine bakmak lazım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X