Hocam aynı sorunu yaşıyorum ben de probleminiz nasıl çözüldü acaba? Türknet desteğe ulaşamamaktan her yere soruyorum artık < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Turknet websitesi çökük + internet yok (2. sayfa)
-
-
Ben gecis yaptim 16dan 100e. Modem kurulumu yaparken kullanici adini farkli bi sekilde girmem gerekiyomus. Kullanici adi sifre yolladilar onlarla yaptim kurulumu duzeldi. Twitterdan yaz ordan hizli cevap veriyorlar
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim bir de twitter'dan deneyeyim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana gelen son mail ,
Merhaba, bağlantınızı kontrol ettik ve yaşadığınız arızanın düzeltilmesi için Türk Telekom saha ekiplerine 2020100900077181993 numaralı arıza iş emrini ilettik. Saha ekipleri bölgenizdeki santralden daireye kadar olan bağlantıları kontrol edecek ve çözüm için destek olacaktır. Bu kontrollerin tamamlanması ortalama 36 saat sürmektedir. Çalışma sonrasında yaşadığınız sorunun düzelip düzelmediğine dair teyit amaçlı size dönüş yapacağız. .
36 saat türktelekomu bekliycez , türk telekom biz inceledik santralden binaya kadar sorun yok dairede sorun var diyecekler( ben eve kadar olan kabloyu metresi 2.5 dolarlık bi kablo almıştım ondan çekmiştim 2 sene önce) bu sefer ben tesisatımın iyi olduğunu anlatmaya çalışıcam falan filan benim iş uzun . Allah yardımcımız olsun 😂
Merhaba, ekiplerin yaptığı çalışma sonrasında sorun çözümlenmiş ve hattınız 1 saat 46 dakika online görünüyor. İyi kullanımlar dilerim. -
Merhaba, o ortalama süre bilgisi oluyor ama teknik arkadaşım ekiplerden güncel bilgi alarak sizinle gelişmeleri paylaşır. -
Sorun hala devam ediyor. Bu kadar ciddiyetsiz ve işbilmez bir servis sağlayıcı olarak halen nasıl tutunursunuz şaşıyorum. Kaç gündür internet siteniz düzgün çalışmıyor alooo! Burada, ekşide, twitterda birçok şikayeti ben görüyorum siz mi göremiyorsunuz? Bu sorunu nasıl hala bulup çözemezsiniz? Rezalet üstüne rezalet! @TurkNetDestek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirDroid -- 10 Ekim 2020; 20:28:20 > -
Allah belanızı tez zamanda verir inşallah. İnternet yok, Online işlemlere girilmiyor, hazır cevap cinyıs zeka destek kaydı açın diyor.
Ulan her allahın günü ben destek kaydı açıyorum, internetim kopuyor diyorum. Pişmiş pişmiş bana ehe mehe bunlar normal kopmalar diyorsunuz. Liyakattan bi'habersiniz.
Ne internetim var ne de internet sitenize erişim var şuan.
Aldığınız her kuruş çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıkar inşallah.
@turknetdestek an itibariyle websitesi yine çökük yine internet yok :) gerçi bugün full yoktu website kapalıydı hala kapalı 😂😂😂
Bugün ara ara gitti yine websitesi ve internet, şuan komple gitti. Allahtan turkcell var 11 gb verdi de ordan takılıcaz yine bu gece. 😂
Bide vadesi gelmemiş fatura için de hattımı kısıtlamışsınız oda ilginç 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Beyler gibirnet diye bitane iss var ona geçiyorum ben , turknetten bi cacık olmaz. 85 tl 100 mbit , hattım 70 falan destekliyor bi deniyim yazarım nasılmış diye
Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol ederek yardımcı olmak isterim. GSM numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz? -
Merhaba, yaşadığınız sorun devam ediyorsa 08502888080 numaralı hızlı işlem hattımızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz? -
Mail atmışsınız , bende cevap veriyim diye uygulamaya girdim cevap yazmak için. Hata için cevap vermek isteyince bile hata veriyorsunuz 😂 neyse burdan söylüyorum yazdıklarım şöyleydi,
Yahya kardeş, iç tesisatım tertemiz mis gibi . Ben elektrikçiyim zaten kendim çektim cat6 kablo ile . Sorunumu anlamıyorsun yada anlamamazlıktan geliyorsun. Sana diyorum ki bak iyi oku,
1- sık sık internet bağlantım kopuyor, dsl ışığı yanıyor fakat internet yok
2- internet yokken cep telefonumdan mobil veri ile sitenize girilmiyor.
3- internetim yokken sizin web siteniz hep kapalı oluyor
4- sadece ilk arıza kaydını açtığım gün dsl ışığım yanmadı onun haricindeki kopmaların olduğu günlerde dsl ışığı yanıyor fakat internet yok
5- zaten sorunun sizden kaynaklandığını bildiğiniz halde işi yokuşa sürüp sorunu çözmek yerine deve kuşu gibi başınızı toprağa gömüyorsunuz , böyle iş olmaz.
6- al sana iç tesisatımın resmi bak bakalım nasıl bi tesisat çekmişim
7- fotoğrafa bakma zahmetine girip bu ethernet kablosu telefon kablosu değil falan diyeceksen mesaj dahi yazma bana,!!!!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X