Yaklaşık bir saattir turknetin uygulaması açılmıyor , websitesine de girilmiyor. İnternet yok . Kaldık öyle , mail ile ulaşmak için varmı bilgisi olan mail adresi verebilcek . |
Turknet websitesi çökük + internet yok
-
-
Merhaba, şu an online işlem merkezimizde sorun bulunmuyor. Yaşadığınız sorun devam ediyorsa www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz?
-
Aradan saatler geçmiş , hçtam 8 saaat internet hizmeti alamamışım , facebooktaki temsilciniz biz yardım edemiyoruz daha fazla yazarsan engelleriz diyerek tehdit ediyor, şuanda sorun yok diye cevap veriyorsunuz. Ne yazsan ne desen boş , ben şahsen sizin yerinizde olsam şu cevabı yazacağıma hiç cevap vermem dsha iyi. Hep sorunlar bizden kaynaklıdır şuan bi sorun olmaz.
-
Türknet sıkıntı hocam. Hizmet alamazsınız. Bir problem olduğunda ise sanki hiç problem yokmuş gibi davranırlar.
-
Merhaba, yaşadığınız sorunu kontrol ederek yardımcı olmak isterim. Oluşturduğunuz destek kaydını PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
-
Merhaba, ekiplerimizden gelen bilgide DSL sinyalinin olmadığı ve çevir sesi alınamadığı bilgisi verilmiştir. Arkadaşlarım yerleşik operatöre tutanak ile birlikte bildirimde bulunacaktır. Sorunu en kısa süre içerisinde çözümleyerek size bilgi vereceğiz.
-
Bu bana bu şekilde verilen 50. cevap. Tebrik ederim 50. aynı cevabı verdiğiniz için benden 1 adet ....... kazandınız.
-
Abi adamlar açık ve net. Sorunun ne olduğunu kriminal dedektifler gibi söylüyor ama sadece sorunu söylüyor. Evet bi arıza var , var evet arıza var , bişey var , evet haklısınız bi arıza var tek dedikleri bu 😂 Problemi giderecek vasıflı personel alıp problem çözmek yerine , bizlere evet bir problem var diyen maliyeti daha ucuz personel ile durumu geçiştirmek tek yaptıkları -
Ben de aynı sorundan müzdaribim. Ne uygulama ne site hiçbir şey açılmıyor. Kaldık ortada internetsiz bu nedir ya. -
Turknet pişmanlıktır arkadaşlar. Kapattırın kurtulun.
-
İlginç bir şekilde bende de var bu sorun. Aşırı yavaş açılıyor. Telefonla destek almak mümkün değil, online işlemlere ulaşmak imkansıza yakın. Biz size nasıl ulaşacağız sayın @TurkNetDestek?
Aynı sorun: https://forum.donanimhaber.com/turknet-web-sitelerin-gec-acilma-sorunu--145916992
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirDroid -- 9 Ekim 2020; 9:46:27 > -
Merhaba, yaşamış olduğunuz sorun devam ediyorsa destek kaydı oluşturur musunuz? Kontrol ederek bilgi verelim.
-
Merhaba, online işlem merkezine şu anda giriş yapılabiliyor. Tekrar kontrol eder misiniz?
-
Merhaba, yaşamış olduğunuz sorunu iletebilirseniz size yardımcı olmak isterim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: TurkNetDestekMerhaba, online işlem merkezine şu anda giriş yapılabiliyor. Tekrar kontrol eder misiniz?
Sorun devam ediyor. Hem de birkaç gündür. Hem bilgisayarda superonline bağlantısıyla hem telefonda 4G'den giremiyorum. @TurkNetDestek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirDroid -- 9 Ekim 2020; 13:22:17 > -
oime hiçbir sekilde giris yapılamıyor -
Bende 4 gündür yok bir saat yok diye şikayet etme .d -
Hocam arızanız devam ediyorsa @TurkNetDestek e pmden bilgilerini gönder , yetkililere iletip sorunu ÇÖZMEMEK için ellerinden geleni hızlıca yaparlar hiç merak etme.
-
Merhaba, hattınız 2 saat online görünüyor ama PM üzerinden performans sorunu yaşadığınızı iletmişsiniz. Hız testi sonucunu destek kaydınıza ekler misiniz?
-
Twitterdan hallettiler sagolsunlar bosu bosuna 4 gun internetsiz kalmisim.
Benzer içerikler
- ev interneti başka operatöre taşıma
- türknet kurulum ücreti
- modemden cızırtı gelmesi
- türknet whatsapp
- pon ışığı yanmıyor
- turknete geçiş
- turknet fiyat 2024
- en hızlı internet
- türk telekom port açma ücreti
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X