Şimdi Ara

TURKNET YAPA DAN VAE YE GEÇİRMİYOR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    siz tt ye kayıt açamazsınız (kurumsal bilgileriniz varsa o ayrı) siz turknet e söylersiniz duruma göre turknet tt ye iş emri açar
  • kütahyalı_ramazan kullanıcısına yanıt
    Ben sana şöyle özetliyim VAE islemlerim tamamlandi sonra ekip ankastre baglantısı icin geldi ama telekom hattı getirmemis onlar gelince hallolacak bir daha biz gelmicez dedi ve gitti sonra turknet beni sabah aradi randevu alinmis bugune dedi bende dedim turk telekom gelecek demistiniz onlarda bizde oyle bir bilgi gorunmuyor dedi ben de kendim dsl isigi yanmiyor diye destek kaydi actim bu kadar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • batuhan16007 B kullanıcısına yanıt
    turknet kurulumcuları bir gün erken mi geldi acaba ?

neyse artık o dert değil, sen daire tarafı ankastre de kablo ve portunu biliyor isen mesele yok, tt ekipleri gelince şuraya bağlayıver de ve tt nin sana bıraktığı kabloyu iyi belle
    Dun turknetten gelen kisi kablolari baglayip kart koydu ariza icin sanirim o var

Birde bugun gelirler mi sence ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Bugun gelecekler mi ona gore hazirlayayim kendimi ??

• kart iç tesisat i belirlemek içindir,

tt den gelen kişi o kartı görmedi mi ?

tt ne zaman gelir bilemem ki ?
    Kart direk karsilarina cikiyor hocam ankastreyi acar acmaz

Veya Turk telekom çalışanı olup santral bağlaması lazım 1 metre kablo ile ne hat değerleri olur

• Kolay gelsin sayın yetkili ; YAPA profilinden hizmet almaktayım. Fakat Santral uzaklığım 2750 metre olduğu için bildiğiniz üzere hizim çok düşük. Sokağımıza 2 Ay önce tip 7 VDSL kabin konuldu ve bu kabin bana sadece 89 mt uzaklikta.. Destek kaydı açmama rağmen geri dönüş olmadı. Transmisyon tipimin YAPA'dan VAE' ye geçirilmesini talep etmekteyim. Destekten gelen cevap kablolu hiz testi yapmam yönünde. Fakat benim hız testi ile ilgili problemim yok. YAPA da olduğum için hızım düşük.. Türkentten ayrılmak istemiyorum. Ama süreç beni ona doğru itiyor. Lütfen yardımcı olurmusunuz?

Yeni bağlatan komşum 83 mbps ye kadar alırken ben sadece 9mbps hız alıyorum...
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Bakın lütfen özele düzgünce bakin insan gibi anlattim izah ettim @TurkNetDestek

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.