Şimdi Ara

TÜRKNET YENİ FİYAT 500 TL OLDU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Konulara kopyada yapıştır yapacağınıza özel mesajdan soru sordum Ona cevap verin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türknet'ten yarın itibarıyla ayrılıyorum, 1 yılda 120 liradan 500 liraya çıktı internet.

• Nerede 120 den 500 çıktı?

Vur deyince öldürüyorsunuz. 299 dan 399 a, 399 dan 499 a.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatı uygun diye yıllar önce girmiştim. 3-4 ayda bir zam yapıp ttneti bile geçince ttnete geri döndüm. En azından 2 yıl kafam rahat 200 TL ödüyorum :)

• Yeni taahhütlü fiyatlara bakmak lazım + router kirası Bende taahhütsüz peşin ödemeli 12 ay 99.90 dan kullanıyordum, 1.5 ayım daha var. 12 ay daha 199.90 dan uzattım, kafam daha rahat.

Taahhüt gibi kendi paramla esarete mahkum değilim, taahhütsüz. Caydırma bedeli de ( faturası) yok 

• phorever kullanıcısına yanıt

daha ucuzları var gigaspeed poynraznet filan. Ben gigaya geçtim 66 67 hız alıyorum 299tl 1 sene

• Superonline fiber 1000mb 600tlden veriyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • PearLJaM kullanıcısına yanıt

SOL fiber tarafında sadece kendi altyapısı var ise verir. TT üzerinden fiber hizmeti vermiyor.

• Sp'de

16 Mbps’ye kadar Limitsiz​ ilk 3 ay 330 TL,

son 9 ay 410 TL

• 1 yıl önce Turknetten Millenicoma geçiş yapmıştım. 2 ayda bir zam yaptılar. 399 TL sabit 12 ay Turknete geçmek için 1 haftadır uğraşıyorum. Velhasıl geçemedim ve zam geldi.

Peki neden?

Bu çok süper TURKNET e ben eskiden abone olduğum ve ayrıldığım için telefon numaramı sistemlerinden silmemişler. Sesli yanıt sistemi beni müşteri kabul ettiği için hangi saatte ararsam arıyayım destek hattına bağladı. Bir türlü yeni abone olacağım, geçiş yapacağım diye bir müşteri temsilcisine ulaşamadım. Sonunda başka telefondan arayınca ulaştım. Bazı bilgiler istediler, hazırlıyayım siz beni arayın dedim. Bir daha aramadılar. Zam geldi

• Türk Telekom 2025 Ocak ayına kadar 2 senelik 50mbps 159'a anlaşmıştık, bu fiyatları görünce iyi ki de yapmışım diyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desident -- 5 Temmuz 2024; 20:59:36 >
  • yeni geçtim türknete 400 tl diye aylık 600 tl geldi ilk aydan beri kurulum taksidiymiş 2. ay şimdi zamla 500 ödiceksek ben bu 400 tl diye satınaldığım interneti hiçbir zaman ödiyemicem anlaşılan 😀 cok saçma sapan ilerliyo yeni kullanıcıya fiyat konusunda

• musty578 kullanıcısına yanıt
    Selamlar, aktivasyon sürecindeki yeni abonelerimiz 3 fatura dönemi boyunca fiyat değişiminden etkilenmez. Ek olarak sabit fiyat kampanyası kapsamında 12 ay boyunca faturanızı 399,90 TL'ye sabitleyebilirsiniz. Detaylar:
    turknet
    İnternette Peşin Ödeme Fırsatı — TurkNet
    https://turk.net/internette-sabit-fiyat-firsati

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Bu sabit olayı tam olarak ne oluyor?12 ay taahhüt mü veriyoruz?? Ben 3 ay önce TTNet den türknete geçmiştim.bana da msj geldi! Sabitlersek 399,yoksa 499₺🤔

• suÇ kullanıcısına yanıt
    Tahaatüt gibi değil sadece peşin ödediğin için fiyatın 12 ay boyunca değişmiyor zam gelsede Turknet e istediğin zaman iptal edip kalan ayların parasını geri alabiliyorsun

• lordert kullanıcısına yanıt
    Tmm dır anladım, eyvallah 🙂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 5 Temmuz 2024; 19:56:2 >
  • Az kalsın geçen ay geçiyordum Turknet'e. Gene direkten döndüm.

2 sene önce 135 lira çıkınca dayanamayıp her 2 ayda bir yaptığı zamma gidip 140 liradan 24 ay taahhüt yapmıştım Telekomla. Elbette bu aya kadar bu fiyattan kullandım. Haziran sonunda Telekom'un yeni tarifeleri pahalı gelince geçmeyi baya düşündüm Turknet'e. Ama dedim ki bunlar zam yapacak aynı şeyleri yaşayacaksın boşver ver taahhüt iyidir. ilk 6 ay 250, sonraki 12 ay 450 şeklinde 18 verdim taahhütü. Daha ayı dolmadan ben gene aşağıda kaldım gelecek sene için.

Enflosyanist ortamda sözleşme iyidir.

• Desident D kullanıcısına yanıt
    Bana 35 mbps 70 TL vermişlerdi 3-5 sene önce. Şimdi hepsi mazide kaldı, sizin fiyat daha iyimis. İmkanı yok artık Uygun fiyat bir şey almanın

• Türk netin bu saçmalıklarını geçmişten tecrübe edip bildiğim için hiç bulaşmayıp Tt bağlattım eve bir hafta önce . Varsın pahalı olsun varsın taahhütlü olsun bunlar artık dezavantaj değil avantaj. Taahhüt olunca fiyat artmıyor en azından sabit ödüyorsun. Diğerleri iki kat öderken sen seneye onlardan yarı yarıya ucuz kullanacaksın. Pahalı ama aldığın hizmet de ona göre. Geçen internet bağlantım gitti müşteri hizmetlerini aradım abartmıyorum 15 dk sonra eve ekip geldi sorunu çözdü gitti. Türk netin müşteri hizmetleri facia resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 6 Temmuz 2024; 17:16:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıldızlı otomobil sahibi ile yıldızsız otomobil sahibi aynı benzini kullanıyor. Yıldızsız otomobil sahibi; onun otomobili daha konforlu, yalıtımlı, güvenli; aynı yolda daha konforlu ve güvenli seyahat ediyor. Ben neden litre başına benzine aynı fiyattan ödeme yapıyorum demesi gibi. Verme kardeşim; sen de elektrikli kullan. Sana benzinli otomobil kullan diyen oldu mu? Olmadı.

Bu örnek ne kadar doğru oldu; o da şaibeli. Baktırma açısına göre değişir.  

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.