< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
TurkNet zam ve alternatif öneri (3. sayfa)
-
-
Kişke; zengin olsam. Kişke. İnsanlara faydalı olma şansına sahip olsam. Kişke.
İnterneti gazoza benzetelim. Çok sayıda market var; hepsi ayrı fiyattan veriyor. Kalkıp daha pahalı verene sen neden daha pahalı satıyorsun diye kızalım. Ama yine aynı marketten yüksek dediğimiz fiyattan almaya devam edelim. Farklı markette daha ucuz satıldığı halde. Serbest piyasa ekonomisi. Arzın miktarını ve fiyatını talep belirler. Talep azalınca arz kendi kalitesini ve fiyatını yeniden gözden geçirir.
Türknet'in fiyat ve hizmetinden memnun değilseniz farklı firmaları tercih edebilirsiniz. Taahhüt gibi bir pranga yok ki?
-
alternatif çok 300 tl altına düşme.kalite yok ucuz larda .internet düşer.kopma çok ping yüksek hızı kısıtlı .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Modem kirası yok
3 yıldır kullanıyorum sıkıntı yaşamadım.
Turknet geçen yıl 300e verirken ben aynı paketi 150ye kullanıyordum yeni 260 oldu oda 2 ay bedava verdi daha fatura bile ödemedim.
Turknet o bu farketmiyor şu anda taahhütlü paketler daha iyi.
Geçtiğim taahhütlü paket ilk yıl 260tl (ilk 2 ay bedava)
2. yıl 290tl. Şu anda bile fiyatı benim 2. yılda ödeyeceğimden daha fazla.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Farklı firmada 99.90 dan 12 ay peşin ödedim; 100 tarifeye. Taahhütten daha ucuza geldi.
Taahhütle taahhütsüz tarifeyi değil; kullandığınız tarifenin taahhütsüzüyle karşılatırın.
Ben göremedim sizin tarifeyi; 18 ay için hala yüksek.
Firma farketmez; en iyisi peşin ödeme ya da ucuz taahhütsüz.
-
Aldığınız firmayı paylaşım arkadaşlar yararlansın zaten en başta bunu sordu konuyu açan yada yazdıysanız ben göremedim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben aldıktan kısa süre sonra 199.90 oldu.
-
arkadaslar selam .. turknetten tasıma yapacagım ama soyle bir durum var .. turknette telefonumda var ve telefon ile tasıma yapmam gerekiyor.. burdaki bircok görüştügüm iss sadece yalın internet tasıyorlar.. telefonu tasımaz isem turknet tasımadan sonra telefona kapama veriyor ve bu sefer tüm hat internet ile komple kapanıyor.. bbölgemde yeni port yok elimdeki ni kaybetmemem gerekiyor.. telefon ile tasıma yapan iss hangileri acaba ??
-
Pasifik Telekom, Nida Telekom, Mekrotik, Kobikom
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 26 Ocak 2024; 10:49:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
firmalar yatırım yapsa gam yemeyecem ama artık durma noktasına geldi telekom dahil.. ama zamların ardı arkası gelmiyor..
-
Ben kullandim hizmet iyi ama surekli zam yapti
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
genelde ping yuksek olur bana gore iyi bir internet artik 300 tl altina kalmadi hem kalite olsun hem hizmet olsun firna farketmez a olur b firmasi olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 23 Ocak 2024; 8:18:0 >
Cogu firma dediginiz gibi artik cebine bakiyor zam yapayim nasil olsa öder mantik
Merhaba, biz de bu durumdan hiç memnun değiliz ama değişen koşullarda güncelleme yapmak durumunda kaldık. Üstelik mevcut abonelerimize özel son 2023 fiyatlarımızla peşin ödemede 12 ay sabit fiyat kampanyamızı 31 Ocak’a kadar uzatma kararı aldık. -
Yıllık ödeme yapacağım. Ancak mevcutta arkadaşını getir kampanyasından dolayı kazandığım indirip iptal olup mevcut 299TL üzerinden fiyatlandırma yapılması kadar saçma bir şey olamaz.
Yani, neden tüm indirim haklarım iptal oluyor ki ?
-
Merhaba, online işlem merkezi üzerinden destek kaydı oluşturur musunuz? Ekibimiz sizinle iletişime geçecektir. -
Merhabalar,
dün destek kaydı oluşturdum. Ancak yıllık ödeme yaparsam arkadaşını getir kampanyasından yararlandığınız indirim iptal olacaktır diyor.
-
Peşin ödeme kampanyası için detayları kontrol ettiğimde evet net uzmanımızın size belirttiği gibi indirimlerin sona ereceği bilgisi bulunuyor.
“TurkNet Arkadaşını Getir” kampanyası ile bu kampanya birleştirilemez. Bu kampanyadan yararlanılması halinde Arkadaşını Getir kampanyası kapsamında kazanılan indirim ve diğer kazanımlar sona erer. -
Evet ayrıca şunuda belirteyim bizzat başımdan geçti peşin ödeme yaptıysanız daha sonrasında arkadaşınızı getirirsenizde size yararı olmuyor. "Peşin ödeme süreniz bittikden sonra" yeni arkadaş getirirseniz faydası oluyor.
-
Bu durum pek iyi olmadı açıkçası.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X