Şimdi Ara

Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. (263. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.628
Cevap
413
Favori
535.439
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
138 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Superbox tavsiye ediyor musunuz arkadaşlar kullanan var mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dgknn89 kullanıcısına yanıt

turbonet e gectınız mı nasıl eskı baglantınıza göre sorun var mı ping paket loss vs

• Gibirnet kullanıyorum, internet hızını ne zaman ölçsem 72mbps çıkıyor gayet iyi; ancak instagramda twitterda vs yorumları mentionları açarken çok geç geliyor. Sorun issde midir bunu yaşayan var mı? Başka bir çözümü varsa söyler misiniz

• brstgn B kullanıcısına yanıt
    Pinglerine bak bide

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Ping bu değerleri aşmıyor genel olarak hız ve ping sabit. Cevap için teşekkürler

Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları.

Daha bu ay başında karşı ödemeli gönderdim. Sen acemi birine denk gelmişsindir. yazışmak yerine direkt müşteri hizmetlerini ara bir de ordan sor bakalım...

• brstgn B kullanıcısına yanıt
    Pinglerin gayet güzel, yorumları geç açması başka birşeyle ilgilidir öyleyse.. uygulama sürümü, cihaz değişimi yapıp dene birde mümkünse..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    İphone 11den 15e geçiş yaptım, bu sorun son zamanlarda olmaya başladı. Güncellemeleri kontrol ederim, teşekkürler

• yeni üyelik ücretlerini bilen var mı acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vodafone fiber ve Superonline fiber altyapısını kullanan başka firma var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu devam etse birileri güncellese keşke.

Merhaba. Turbonetten daha ucuz firmaya geçmeye çalışıyorum ben de. 150 den 275 tl ye çıktı. 150₺ altına olabilecek en yüksek mbit hızı ve uzu süre zamsız kullanabileceğim alt İSS lerden arıyorum. Alt İSS firmalar çok çok artmış. Şuan görebildiğim en uygun bu var. seneliği peşin mi ödüyoruz , taahütlü gibi her ay mı ödüyoruz orasını bilemedim. Sizin keşfettiğiniz uygu tarife oldu mu ?

Yapılmıyor hocam ben de internet kutusunda vpn siz avrupa ülkesindeymişim gib iyaşamaya alışmıştım ancak internet kutusuna geçince her halta vpn gerekti.

• Yillik odeme yapiliyor ama turbonet gecis icin onay vermiyor bende gecis talebinde bulundum 4 gun oldu birturlu onaylamiyor yamyamlar

• afergan A kullanıcısına yanıt

Burada davet kodu paylasmak yasak şu saçmalığı yapmayin artik bunun icin olusturulmus bir forum var git orada paylaş.

• turbonetteydim. paketlere 100tl civarı zam yerleştirdiler. Poyraz düşük kaldıgı için ona gecmek istedim(subat zammını henuz yansıtmadıkları için düşük kalıyor).

Edevlet üzerinden başvuru yaptım 48 saat içerisinde geçiş yapmam gerekiyordu. 15.01.2024 Pazartesi öğleden önce basvurdum bugün 19.01.2024 Cuma hala geçişimi onaylamadılar. 3 gündür her gün arıyorum. Geçişiniz yapılacak deyip duruyorlar. Faiş fiyat politikası nedeniyle muhtemelen ıss değişikliği yapan cok oldugu için yetişemediler. Az önce aradıgımda da 1 ay hediye edelim diger firmaların fiyatnı görün diyorlar. Sistemimizde arıza var 2 hafta süreyle başvuru alamayacağız ve çıkışlara da onay veremeyeceğiz diyor.

1 ay hediye ettikten sonra diger firmalar düsük kaldıgında onlara geçiş yapmak istersem ne olacak dedim. HEDİYENİN PARASINI ÖDERSİNİZ dedi. Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. 

İsterseniz 1 yıl peşin ödeyin 2 ay hediye edelim diyor.

ISS değişikliğine onay vermeyecekleri aşikar, bari dedikleri dogru cıkarsa ve uygun kalırlar diye 1 ay ücretsiz kullanmayı kabul ettim. EĞer subatta giganet ve poyrazdan ucuz kalırsa 1 yıl peşin ödemeyi de düşünüyorum.

• erdem_61501 E kullanıcısına yanıt

Lanet firma banada 2 ay hediye edelim dediler boyle bir igrenclik yok şark kurnazlari onay vermeyerek musterilerin kalacağını düşünüyor sanırım.

• türknet yine zam yapmış 400 tl olmuş. temmuzda 300 tl'den 12 ay ödemiştim. Sizce kablonet geçilir mi? fiyat umrumda değil, etken değil benim için...

sadece kaliteli hizmet alır mıyım o önemli. Binada fiber altyapı sadece kablonette var. Normal DSL ile 60mbsp gelen hızı keenetic modem ayarları sayesinde 100mbps yaparak stabil bir şekilde alabiliyorum. Modem de olmasa 60mbps hıza 400 tl verecektik..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claswan -- 19 Ocak 2024; 14:20:27 >
  • 
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.