arkadaşlar merhaba, ailemin kullandığı kablonet internetini comnet'e taşıyabiliyor muyum? lokasyonda fiber altyapı var. fakat bildiğim kadarıyla kablonetin altyapısı farklı. burada kurulum ve aktivasyon ücreti öder miyim? ayrıca kiralık modem veriyorlar mı? comnet'e de mail attım dönüş beklerken buraya da sormak istedim. edit: poyraznet de kiralık modem ücreti 10tl gösteriyor ama onda da ön ödemeyi bulamadım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crona -- 21 Ocak 2024; 15:2:27 > |
Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. (265. sayfa)
-
-
Gibirnet tavsiye ederim ön ödeme sistemide var aylık 200 tl oluyor geçmeyi düşünürsen dm yazabilirsin
-
Türk Telekom fiber altyapı var iki aylık taahhütsüz internet lazım. Hangisini önerirsiniz? İki ay kullanıp iptal edicem
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Turbonet 150 tl den 300TL ye çıkardı ve başka firmaya taşıma için gerekli xdsl numarasını vermiyor. Telekom sisteminde problem var göremiyoruz diye 2 farklı abonelik için bilgi vermiyorlar. Şikayet etmeyi düşünüyorum firmayı
-
hangi tarifeyi kullaniyon sitesinde 100mb 200₺ yazıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ana sayfada 200 TL görünen GİGAFON tarife fiyatı. VSDL/Fiber fiyatları farklı 50mbit 250tl, 75mbit 275tl ve 100mbit 300TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emin936 -- 23 Ocak 2024; 20:39:41 > -
Telekom altyapı değil mi bu da hocam?
Kaç mbit 200 lira olan...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam modem ücretsiz demişsiniz fakat sitesinden baktığımda modem ücretleri çıkıyor abonelik adımlarını ilerlettikçe?
Hocam adsl için kendi modeminizin olması gerekiyor, elinizde yoksa satın almanız gerekiyor fakat fiber için ücretsiz. Onların kurulum sırasında getirdiği modemi ücretsiz kullanıyoruz fakat abonelik bitiminde modemi iade ediyoruz, sadece üyelik süresince kullanım hakkı ücretsiz oluyor. Eğer mülkiyeti kendime ait ayrı bir modemim olsun diye isteyenler varsa onlar için o menü
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Türknet Kobi kullanıyorum son zam ile birlikte 400 interenet 40 sabit hat 40 modem ücreti ile birlikte 480 TL oldu Comnet e geçmeyi düşündüm ancak Kobilere Yalın Adsl olmadığı için hat iptal olduğunda internetiniz gider ve bir şey yapamayız diyor Comnet nasıl bir çözüm önerirsiniz
.
-
Ben de maalesef modem yok ve bulunduğum bölge vdsl destekliyor.
Ellerinde olsa milleti resmen taş devrine sokacaklar
Arkadaşlar 1 yıl taahhütlü olacak şekilde, türk telekom fiber altyapının (sarı kablo) olduğu adrese, öneri paketiniz var mı?
TT fiber paketleri ilk 3 ay 300, sonraki 9 ay 600 gibi uçuk rakamlar. Stabil bir internete ihtiyaç olacak evden de çalışacağım için ama daha makul bir öneriniz var mı?
-
İnternet Kutusu adlı firmadan yaklaşık 1 buçuk yıldır kocaelide fiber internet hizmeti alıyorum oldukça memlunum 100 mbps Download 10 mbps upload taahütsüz 299 TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karayel90 -- 27 Ocak 2024; 23:33:23 > -
Hocam sizin davet kodunuz ile az önce başvurdum. Evrakları yükledikten sonra ne kadar sürede geri dönüş sağladılar.onaylanma süreci ne kadar sürdü acaba
Çoğu firma zamlarını açıkladı.
İlk sayfayı güncelleme olanağınız var mı?
Ne yaptınız hocam ben 3şubat 2023 te yıllık ödemişim whatsapp hattından sordum 13 şubatta fatura çıkacak dediler hiç şeffaflık yok kaç lira olacak iss değişirse ne olacak hiçbir fikrim yok bunlar bi ara peşin alıyordu ödemeyi şimdi nasıl bilmiyorum
Bugün itibariyle comnete geçtim. Yıllık 1 yıllık 1900₺ 35mbs
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X