< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Güncel fiyatlar. Hangi İSS Ne Kadar. Tüm İSS Fiyatları. (3. sayfa)
-
-
adsl kullananlara netspeed öneririm bayadır kullanıyorum problem yok 76tl iyi fiyat
-
Ben olsam haybeye fazla ödemezdim.. sonuçta altyapı aynı, biri olmasa diğerine geçersin..16 mbit sonuçta aldığın hizmet .
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Netspeed’e geçiyorum. Teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enigmatical -- 11 Nisan 2022; 19:29:44 >
Vodafone ev internetinden gençlere özel internet kampanyası ile faydalandım ve memnunum. Düşünen arkadaşlara tavsiye ederim. Taahhütüm sayesinde 1.5 sene daha 100 Mbit 89 liraya kullanıyorum.
-
-
Hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim hocam.
Güzel çalışma olmuş eline sağlık. Geçiş için Haziran ayini beklemek lazim, o tarihte hepsinin fiyatının guncellenecegini düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin613 -- 11 Nisan 2022; 19:54:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Esas konuyu kaçırmayın tüm ıss zam gelecek ses çıkarmamız lazım
-
Maşallah maşallah sizinkini doldurunca benden devam eder miyiz hocam ?
-
Bu ayın sonunda türknet i kapatıp telekoma geçebilirim. 2 yıl taahüt, 100 megabit, 3 ay bedava, başka iss den gelene 200 lira indirim.
174 lira çarpı 21ay, eksi 200 lira, bölü 24ay........ yanlış hesaplamadıysam aylık fatura 144 liraya geliyor
-
Bak kendin demişsin, konuda ayar verilmesi gereken bir yorum gördün mü?
Ayar verilmesi gereken zatlara elbet her türlü ayarı verdik - veririz, işimiz bu öğretmek ...
Yoksa forum ergen zatlara kalsa ohoooo
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bazı internet sağlayıcıları fiber internet kullanımı için modem kira bedeli alıyor, tabloya modem kira bedeli alan firmaları da eklerseniz daha faydalı olacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franker03 -- 11 Nisan 2022; 21:5:23 > -
Konyaca ne la Mahmut?!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Comnet fiber 32 gb oldukça memnunum.
Netspeed fiberde modem ücreti yok diye biliyorum.Önemli bir ayrıntı.
Abdullah BayrakyoutubeKonya şivesihttps://www.youtube.com/watch?v=3sLa2JPiyJ4&ab_channel=AbdullahBayrak
Takip
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X