Şimdi Ara

Turknet zte H3601p router ve huawei ax3 mesh kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
90
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar merhaba bu iki cihazi bir birine kablosuz tanıttım ama şöyle bir sıkıntı var.

Zte ana router 1 gbs kullanabiliyorum wifi6 laptobumla 912mbs goruyor sorun yok. Huawei ax3 ile mesh yapinca ve huawei baglaninca hiz 200mbitten yukari cikmiyor. Arada fazla duvar ve mesafe yok hatta uygulasinda sinyal gucu yuksek diyor Ama huawenin lan kablosuna cat6 ile baglaninca 600u goruyor neden wifiden veremiyor bu hızı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kclmehmet33 -- 26 Ocak 2025; 21:8:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba hocam wps ile mi 2 cihazı nasıl eşleştirdiğinizi/mesh yaptığını anlatırsanız sevinirim hocam.

• Hocam menisinden yaptim. 192.168.3.1 den yaptim. Ordan ana routerin wifisini sectim ve sifreyi girdim. Cokladi. İsim değişmedi ayni wifi ismiyle cokladi. Yatak odasina gecince hemen geciyor sorun yok ama hiz az

• Kclmehmet33 K kullanıcısına yanıt

Bende 1000 mbps süperonline fiber kullanıyorum.Kabloluda ana routerin yanında 930 mbps gördüm ama sürekli böyle değil.Routerde değişti. 750-850 mbps oluyor.Benim pc den olabilir.Test edebileceğim wifi 6 cihazım yok.

Bir kaç routeri kablosuz tekrarlayıcı olarak kullanınca yan oda da kablosuz hız epey düşüyor.Farklı cihazlara gör 150-400 mbps hızlar alıyorum ama stabil değil.

Sağolun hocam bende farklı cihazdan aynı yöntemi deneyiyeyim.Bakalım tanıyacakmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 27 Ocak 2025; 10:58:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.