Şimdi Ara

Türknete abone olmalı mıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
5.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben sizin amacınızı anlayamadım. Turknet ile özdeşleşmiş sorunları "yok" diye anmanız, buna ısrar etmeniz şaşırtıcı.Siz yaşamamış olabilirsiniz ama kullanıcılarına böyle problem çıkarma olasılığı yüksek ve bu kanıtlanmış durumda.
  • turuncu_ kullanıcısına yanıt
    Ben kullanıcılar için yok vs bir şey demedim ki vardır ben kendi adıma yok diyorum ve bu sizi neden bu kadar ilgilendirip rahatsız ediyor onu anlamadım ?
  • Nuroxy kullanıcısına yanıt
    Çünkü konu'yu açan arkadaş "Turknet'e geçmeli miyim?" diye sormuş. Burda geçmemesi gerektiği yönünde genel sorunları aktarıyoruz. Sonra biri gelip "yoo öyle bir sorun yok. Bakın kullanılıyor" diyince olmuyor. Bu yoruma bakıp, kanarsa seçim yapacak arkadaş kendine ve ev arkadaşlarına yazık edecek. Beni ilgilendiren de rahatsız eden de bu. Umarım yeterince açık olmuştur.
  • Kendimden örnek vermek istiyorum.Benim telekom aboneliğim varken denemek için türknetide bağlattım. (ankastreden evime cat kablo geliyor uçları boştu bütün apartmandaki boş uçları kontrol ederek buldum :) kötü tarafı buydu) Altyapı tarafında sıkıntım yoktu apartmana kadar fiber girip t21 den vdsl olarak dağıtılıyor. Biraz kullanıp telekomun iptalini gerçekleştirdim. Burada önemli olan alt yapınız. Hangi firma olursa olsun şu hızı veririz deseler bile veremeyebiliyorlar. Türknet gibi firmaların en güzel yanı taahhüt istememesi. Baktınız olmuyor el mahkum malum operatöre geçeceksiniz. Keşke eskisi gibi kendimizin kurulum yapacağı bir seçenekte sunsalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chile_Mix -- 27 Eylül 2019; 22:26:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chile_Mix

Kendimden örnek vermek istiyorum.Benim telekom aboneliğim varken denemek için türknetide bağlattım. (ankastreden evime cat kablo geliyor uçları boştu bütün apartmandaki boş uçları kontrol ederek buldum :) kötü tarafı buydu) Altyapı tarafında sıkıntım yoktu apartmana kadar fiber girip t21 den vdsl olarak dağıtılıyor. Biraz kullanıp telekomun iptalini gerçekleştirdim. Burada önemli olan alt yapınız. Hangi firma olursa olsun şu hızı veririz deseler bile veremeyebiliyorlar. Türknet gibi firmaların en güzel yanı taahhüt istememesi. Baktınız olmuyor el mahkum malum operatöre geçeceksiniz. Keşke eskisi gibi kendimizin kurulum yapacağı bir seçenekte sunsalar.
    Benim hız ile ilgili bi takıntım yok zaten hocam. 35 verebiliriz diyorlar ama hızım 30 diye itiraz edecek değilim. Benim istediğim en azından 1080p video izletecek kadar hızlı olsun ve kesinti vs. Olmasın. Fakat her issde bin çeşit farklı sorun var. Hangisini tutsan elinde kalıyo.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dediğim gibi deneyip göreceksiniz maalesef. Ticari olarak kullanmayacaksanız birinden başlayıp deneyin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.