Şimdi Ara

Turknete geçiş hk. yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Superonline kullanıyorum 11. Ayın 9 unda tahhütüm bitiyor turknet'e geçmek istiyorum.
    Bina da tüm portlar kullanılmakta bu turknet'e geçmek için sorun olur mu?
    Yoksa Superonline yi kapattırıp yeni abone başvurusu mu yapmam gerekiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kapanmadan aboneliğinizi taşıyabiliyorsunuz bildiğim kadarıyla. Böylece kullandığınız porttan sadece iss'nizi değiştiriyorsunuz. Ama ben yine de bir daha düşünün derim :))
  • turuncu_ kullanıcısına yanıt
    Önerdiğin iss var mı?
    Turknet , millenicom , netspeed bunlardan birini düşünüyorum.

• Aboneliğini kapatmana gerek yok. Var olan hattını başka bir ISS'e taşıyabiliyorsun. Taşıma işlemi sıfırdan aboneliğe göre daha hızlı ve kolay yapılıyor.

Eğer Türknet'e abone olacaksan aradığın zaman "şu tarihte superonline aboneliğim bitiyor, o tarihte geçişimi yapın. sıfırdan abonelik istemiyorum, geçiş yapın" dersin gerisini onlar halleder.

Ayrıca Türknet'in sitesinden alacağın tahmini hızı sorgulayabilirsin. Önce onu bir sorgula derim. Belki YAPA altyapısında olabilirsin o zaman durum değişebilir.
  • nomadio N kullanıcısına yanıt
    Adresinizde sadece fiber hizmet kullanılabilmektedir. Bu sebeple başvurunuzu alamıyoruz.
    Bu sonucu alıyorum turknet'den .

• Bulunduğunuz binada bakır altyapı yok diyor kısacası. Superonline fiber mi kullanıyorsunuz?
    Superonline adsl

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Demek ki o zaman bakır altyapı var. Sorgulama sisteminde adres karışıklığı veya güncellenmemiş veri olabilir.

Superonline'ı arayarak hizmet numaranı(xdsl no) iste. 88 veya 18 ile başlayan 10 haneli numaradır.

Türknet'i aradığın zaman da yine dediğim gibi taahhüt bitiş tarihini söyle ona göre aboneliği başlatsınlar. Ayrıca aldığın hizmet numarasını Türknet'e vermeyi unutma. Sıfırdan bağlantı değil, geçiş yapmak istediğini de söyle.
    Teşekkür ederim.
    Arayıp söylediğimde geçiş yapamazsınız diyorlar port yok diyorlar port başvurusu yapmanız gerekiyor turktelekoma sizde böyle dediniz yanlış anlamayın :) ve hizmet numarasını ne diyip söyleyeceğim türknete cahilim kb :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickinibulamayanadam -- 26 Ekim 2019; 17:56:27 >
  • Var olan portu taşıyacaksınız zaten yeni bir porta ihtiyaç yok ki niye öyle söylemişler anlamadım. İsterseniz tekrar arayın ve ısrarla hattınızı geçirmek istediğinizi, sıfırdan başvuru yapmak istemediğinizi söyleyin. Superonline'dan hizmet numaramı da aldım diyerek o numarayı da onlara söyleyin ve bu port üzerinden başvurmak istediğini belirtin.

Yine olmazsa buradaki @TurkNetDestek hesabına özel mesaj ile ayrıntılı şekilde yazın durumu. O bir baksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nomadio -- 26 Ekim 2019; 18:2:36 >
    Çok teşekkür ederim :)

• Hocam hiç uğraşmayın madem sizi almıyorlar gidin netspeed'de şansınızı deneyin en olmadı kablonet varsa ona abone olun.
  • turuncu_ kullanıcısına yanıt
    Turknet desteğe yazdım bakalım. Yanlış anlamayın lütfen ama turknet de turktelekom kadar köklü bir şirket olduğu için onu seçmek istiyorum siz ne yaşadınız bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nickinibulamayanadam -- 26 Ekim 2019; 18:38:19 >
  • Valla hiç forumda yazılanları okumuyorsunuz sanırım. Turknet destek burada konusuna girin kim ne yaşamış, nasıl çözülmüş/çözülmemiş siz görün. Bile bile lades derseniz buyrun. O konuda hiçbir şey diyemem.
  • Kapatmadan taahhüt bitimine 1 hafta kala başvurunuzu yapın.Eğer belgelerin eksizsiz ise birkaç güne halloluyor.Mesela benim işlemler bittiğinde sabah işe giderken netim Tuk Telekomdu akşam geldim Turknet olmuş, kesildiğini bile hissetmedim.
    Biraz şans işi sanırım.Çok memnun olan da var yukardaki arkadaş gibi illallah diyen de.Benimki şimdilik maşaallahı var.Bakalım ilerde ne olur.

Ama ne yaparsanız yapın şu anki netinizden memnunsanız kapattırmayın ,operatör değişikliği yapmak istediğinizi söyleyin.Ya da netten başvuruyu ona göre yapın.Yeni port alırsanız şansınıza kalmış ki sanırım TT dandik portları veriyor diğer operatörlerden yeni port alırsanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 27 Ekim 2019; 0:49:1 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.